TR/ST @ The Shelter

trust

Vineri 6 februarie, The Shelter

WAVES WITH NO ENDS este un concept născut în Cluj Napoca, ce adună, omogenizează și materializează trăirile transpuse de genuri ca Darkwave, Coldwave, Post-Punk, Gothic Rock, Synthwave, Minimal Synth, Dark Electronica și începuturile Industrial & EBM.

WAVES WITH NO ENDS dorește să promoveze intens și constant subculturile aferente, să mențină pasiunea în ascultătorii deja inițiați, dar și să trezească interesul unui public nou. Pornind din underground, dar reușind să treacă de barierele unui public nișat, conceptul adună sub aripa sa evenimente tematice, DJ seturi, videoproiecții și colaborări cu artiști și trupe naționale și internaționale.

________________________________
BILET: 20 RON + SURPRIZA
LOCATIE: THE SHELTER

__________
TR/ST (CA)
_________________________________________
„TR/ST este o fabrica de hituri pop adanc ingropata in noroi.”

TR/ST este proiectul ambitios synthpop al artistului canadian Robert Alfons. Desi initial un duo creat din el si Maya Postepski (Austra), aceasta a parasit proiectul dupa lansarea primului album, TRST (2012).

Prin creatiile sale, Alfons reuseste sa schiteze atmosfera artificiala, dar intunecata a noptilor in cluburi obscure, angoasa si pierderea in propriul sine pe ringul de dans.

Primul album este puternic influentat de valente electro-goth, o ploaie de synthuri si elemente trance, reusind sa atraga lauda unor critici internationali ca Pitchfork, VICE sau The Guardian UK.

Joyland (2014) s-a indepartat de atmosfera lugubra schitata de albumul anterior. Imbracand un invelis sonor mai luminos, nu renunta la frumoasele radacini synth si analog. Albumul este o bijuterie a genului, puternic incarcat de melodrama sexuala si reverie electronica. Azi, TR/ST are mii de fani, concerte sold-out si gratiile presei de specialitate.
____
‘Trust take their own extraordinary machines and slather them in gloss, resulting in the sonic equivalent of what a fashion show might look like if it were put on by depressive pill abusers. This stuff sounds malevolent, but mighty sexy.” – Sputnik

„Rescue, Mister” features a slightly clarified sound compared to TR/ST’s grinding grit, with some impressive vocal acrobatics from Alfons.” – Pitchfork

„the sort of gloomy synthpop that’ll make you want to smoke cigarettes, rim your eyes with kohl and dance jerkily in the dark basement of a Berlin warehouse.” –NME

Facebook – https://www.facebook.com/dressedforspace
Twitter – https://twitter.com/tr_st
Spotify – https://play.spotify.com/artist/7qAWGH2Lb2uIXlZI36YRiO

_____________________
HARLEQUIN_JACK (RO)
_____________________________________________
Proiectul a derivat din fosta trupa Eloize care a facut parte din noul val de muzica indie/alternative din Romania incepand cu anul 2007.

De la inceputul anului 2014 pana in prezent, Harlequin_Jack a avut parte de o urcare foarte rapida, sustinant peste 30 de concerte prin tara cat si in Austria, a participat la festivaluri si alte evenimente bucurandu-se de review-uri cat se poate de favorabile.

Au lansat doua videoclipuri la piesele – Investigate si Vitamins.
https://www.youtube.com/watch?v=Qe50zsU9UIE
https://www.youtube.com/watch?v=ZIw-q8wkFrM

Au aparut pe coperta revistei Sunete in numarul din noiembrie 2014, votata in cadrul pariului Sunete pentru sperantele muzicale ale anului 2015.

Piesele lor sunt difuzate la Radio Cooperativa Urbana, Delahaze.fm,Eclectic.fm, Radio Trib, Radio Guerrilla, Active FM, Bucuresti FM, Radio Cultural, etc.

Pe 1 noiembrie 2014, au lansat primul album – Murder_Party care a avut numai recenzii pozitive pana in prezent.

http://blog.eclecticfm.ro/harlequin_jack
http://www.cooperativaurbana.ro/harlequin_jack-murder-party/
www.maximumrock.ro/recenzii/8194-harlequin-jack-murder-party.html
www.cooltivator.ro/de-ascultat/t/am-ascultat-albumul-murder-party-inainte-de-lansare

Trupa se afla, momentan, in turneul de promovare a albumului si se pregateste de lansarea unui nou videoclip.

www.facebook.com/harlequin.jack
www.soundcloud.com/harlequin_jack
www.youtube.com/harlequinjack0

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress