Primul sărut (care a contat) I

1
„În patru zile urma să împlinesc 31 de ani. Eram în Paris a nu-știu-câta oară, dar era prima oară când îmi făcusem curaj să merg în Marais. După trei relații long-term și câteva eșuate brusc cu femei, mă hotărâsem să încerc ceea ce-mi dorisem de când mă știu. Să mă sărut cu un bărbat.
Am intrat în COX, un bar de pe Rue des Archives. Era plin ochi de bărbați cu care, culmea, semănam: chelioși, bărboși, tatuați. După ce-am discutat cu câțiva, unul m-a luat de mână și m-a întrebat dacă vreau să mergem să dansăm în „Bears’ Den”. Inima a început să-mi bată foarte tare. L-am însoțit.
Câteva dansuri și zâmbete mai târziu, m-a luat din nou de mână, cu cealaltă m-a apucat ferm de mijloc, m-a lipit de el și m-a sărutat. Am simțit că mă desprind de podea. Chimia dintre noi, mirosul lui, raportul de forțe, barba lui care se freca ușor de obrazul meu… A fost WOW!
Mi-am dat seama că trăiesc pentru prima dată ceea ce alții trăiseră în adolescență. Asta așteptasem atâția ani și, deși știam că să iubesc un bărbat urma să-mi creeze multe probleme în țară, am decis că nimic nu mă va opri să-mi trăiesc viața.” − Tiberiu

Colecție de povești desenate de Paul Mureșan, inspirate de festivalul de film internațional cu tematică LGBTQI Serile Filmului Gay − SFG Cluj.

Poveștile se vor aduna aici.

— with Paul Muresan.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress