Site-ul pentru visători, dreamophone.com

În curând japonezii vor pune la punct aparatul care îți măsoară activitatea cerebrală  în timp ce dormi, îți înregistrează visele și apoi ți le proiectează pe un ecran. Dar până atunci doi clujeni au dat drumul unui proiect numit dreamophone, care nu te privează de plăcerea de a-ți povesti visele, fie că o faci doar pentru tine, fie că alegi să le arăți și celorlalți ce ai visat.

Pe lângă partea pragmatică a acestui proiect, aceea că vei ține minte detalii care se uită destul de repede dacă nu le notezi imediat după ce te trezești și că îți vei îmbunătăți abilitatea de a-ți aminti visele pe viitor, proiectul are și o dimensiune socială, dreamophone.com fiind locul în care poți cunoaște oameni la fel de interesanți ca visele pe care le povestesc. Site-ul are şi o secţiune de statistici, menită să oferă diverse informaţii, precum frecvenţa viselor, cele mai utilizate tag-uri sau cei mai populari useri. Chiar dacă o bună parte din prietenii mei își dau ochii peste cap dacă încep fraza cu „Vai, să vezi, azi noapte am visat că…”, există alții care sunt chiar pasionați de vise și acestora sunt sigură că le va surâde ideea din spatele dreamophone-ului.

Ce-mi place la site-ul ăsta e că, spre deosebire de alte rețele de socializare, scopul principal nu e să „ieși” la agățat. Deși nu-i exclus să-ți găsești aici fata/ băiatul visurilor tale. Așa că vă încurajez să aruncați un ochi să vedeți despre ce-i vorba și dacă vă place ce vedeți, nu rămâne decât să vă faceți profil și să începeți să visați.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress