Friday, I’m in Love: Die Antwoord

dieantwoord3-1024x768

Bună ziua, dragii mei, bine aţi venit la Friday, I’m in Love! Probabil v-aţi săturat să auziţi poveşti legate de Electric Castle, dar după concertul de aseară Die Antwoord, nu mă pot abţine să le dedic o ediţie a emisiunii. Vă povestesc un pic de concert, apoi trecem a piesa pe care v-am pregătit-o astăzi şi anume prima piesă de pe noul album, numită Ugly Boy.

Ca să fiu sigură că ajung în primele rânduri pentru Die Antwoord, am asistat şi la concertul Subcarpaţi, care au fost chiar ok, doar că mie nu îmi stătea capul decât la capul de afiş al festivalului. Mulţi spun că Die Antwoord sunt, mai degrabă, o trupă de văzut live decât de ascultat acasă, and now I can see why. Bine, asta nu înseamnă că o să existe vreun chef la care să nu ascultăm Die Antwoord, da’ ce fac ăştia live e super mişto. Nu ştiu în rest, da’ acolo în faţă oamenii săreau ca nebunii, precum puteţi vedea şi în clipul postat pe pagina lor oficială de FB

Am fost udată cu apă din sticla lui Yolandi (cred că chiar din gura ei), aproape am ajuns să pun mâna pe chiloţii lui Ninja cu „Dark Side of The Moon”, când făcea crowd surfing şi am vrut să îmi arunc sutienul pe scenă, deoarece un prieten care ştia că am antecedente mi-a dat ideea asta. Din păcate, sutienul mi s-a pierdut prin public şi acum se bucură altcineva de el, nu Yolandi şi/ sau Ninja. Sau măcar DJ Hi-Tek. Anyway, aseară am avut timpul vieţii mele.

Iar acum despre piesa „Ugly Boy”, una din highlight-urile noului album. Vestea că Die Antwoord vor colabora cu Aphex Twin i-a încântat probabil pe mulţi, doar că termenul de „colaborare” a fost puţin neînţeles. De fapt, în piesa asta pe instrumental se samplează Ageispolis şi să bagă rap peste. Povestea e clasică, despre dragostea dintre un băiat rău şi o fată nebună, doar că de data asta băiatul rău este şi urât. Pe dinafară, doar. „Ugly on the skin but you’re lovely from within”. Foarte catchy şi de dansat, Die Antwoord ar face bine să lanseze piesa asta ca următor single.

Vă las, aşadar, cu „Ugly Boy”, nu înainte de îndemnul de final: sunteţi urâţi sau nu, iubiţi-vă-ţi mulţi! 

Die Antwoord – Ugly Boy **NEW** from Daniel Gilchrist on Vimeo.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress