Friday, I’m in Love: Mark Lanegan Band

Mark_Lanegan_1344432338_crop_550x366Bună seara, dragii mei, bine v-am regăsit la Friday I’m in Love! Mark Lanegan, invitatul meu de săptămâna aceasta, a fost vocalistul trupei Screaming Trees şi a colaborat cu Queens of the Stone Age pe 4 albume, inclusiv pe …Like Clockwork. Nici munca lui ca artist solo nu este de lepădat, iar daca aţi făcut asta până acum, e momentul să ascultaţi piesa de deschidere a albumul din 2012 Blues Funeral, numită Gravedigger’s Song.

După titlu, numai lovesong n-aţi zice că este, dar aţi zice că e vorba de ceva sumbru şi aici aveţi dreptate. Avem de a face cu un dark lovesong, în care vocea gravă a lui Mark (comparată de multe ori cu a lui Tom Waits), tobele dure, versurile tăioase ajută la crearea unei atmosfere gloomy. Clipul, de asemenea, este cât se poate de nimerit, reuşind să te bântuie şi să-ţi dea fiorii pe care piesa ţi-i transmite.

Nu ştiu care e concluzia la care a ajuns Mark întrebându-se „Love, is the medicine good?”, dar piesa asta e cu siguranţă un bun medicament pentru sufletele zbuciumate. Vă las să vă trataţi, nu înainte de a vă ura tradiţionalul: iubiţi-vă-ţi mulţi!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress