Friday, I’m in Love: Mick Harvey

harvey

Bună ziua şi bine v-am regăsit la Friday, I’m in Love. În ultimul timp se simte lipsa de concerte mari în Cluj, dar peste fix o săptămână vom avea parte de concertul Mick Harvey de la care nu aveţi voie să lipsiţi. Eu l-am pierdut pe Blixa la Bucureşti şi nu voi face aceeaşi greşeală cu un alt (fost) apropiat al lui Nick Cave. Chiar dacă nu-s de acord că de fiecare dată când se vorbeşte de Mick Harvey, acesta este prezentat în relaţie cu Nick Cave, sugerându-se o lipsă de identitate proprie pe care în mod clar o are, e o strategie bună să chemi lumea la concert la „ală de a cântat mult cu Nick Cave”. Aşa, poate o să vină.

Albumul din 2007, Two of Diamonds este alcătuit în mare parte de cover-uri, dar printre acestea se strecoară şi vreo două piese compuse de Mick Harvey, cea pe care v-o propun astăzi fiind Little Star. „Little Star” e o frumoasă poezioară pe muzică (un pian şi o chitară ce se repetă) şi spune o poveste de dragoste scurtă, intensă şi plină de semnificaţii mai mult implicite decât explicite. O astfel de iubire odată terminată, e imposibil de retrăit, în schimb, această piesă poate fi pusă pe repeat şi savurată din nou şi din nou, ceea ce eu am şi facut zilele astea.

Vă las alături de sclipitoarea „Little Star”, şi vă reamintesc că până la concert când vom fi serioşi şi mai întunecaţi, ne distrăm diseară pe cea mai veselă muzică din ’70 până azi, la POPOCATÉPETL. Iubiţi-vă-ţi mulţi!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress