Stand-up comedy cu Cosmin Bighei

Stand-up comedy cu Cosmin Bighei - web

Duminică, 16 martie
Ora 21:00
Intrarea liberă
Cosmin Bighei e actor şi moldovean.
 
Ba şi comediant, încă de timpuriu. Pe când n-avea nici 6 ani, spunea tot soiul de poezii „cu prostii” în cârciuma din satul bunicilor, în Botoşani. A devenit rapid vedeta satului şi toţi îi spuneau “poetu’”. Acest ciudat interes nu i-a adus doar faimă rurală + primii bani câştigaţi din a-i face pe oameni să râdă; i-a determinat pe părinţii săi să îl înscrie cu un an mai devreme la şcoală. Brusc, Cosmin s-a potolit şi a început să vorbească frumos, trecând astfel peste obscenităţile gratuite de la o vârstă fragedă. Unii nu reuşesc nici după treizeci de ani…
 
Mai târziu, a dat admitere la Facultatea de actorie din Cluj… şi a picat. A respirat adânc şi un an de zile a fost student la Business. Anul următor a încercat din nou la Teatru. A intrat. A respirat uşurat.
 
Din 2011 locuieşte în Bucureşti, unde joacă în spectacole pentru copii, ba face parte şi dintr-o trupă de improvizaţie. În timpul liber pune de spectacole de stand-up comedy prin Deko, Spice şi prin alte locuri pline de fum sau de baloane colorate. Duminică seară se întoarce la Cluj cu trenul & cu glume.
 
 
Rezervări la 0264.450.655

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress