Which side are you on? @ tranzit.ro/Cluj

Afis_Lansare de carte și dezbatere publică Which side are you on

tranzit. ro/ Cluj, Editura Tact și Editura Cartier vă invită

Vineri, 21 februarie 2014, ora 19:00, la evenimentul:

LANSARE CARTE ŞI DEZBATERE PUBLICĂ: WHICH SIDE ARE YOU ON?

Costi Rogozanu – Carte de muncă (Editura Tact, Cluj 2013)

Vasile Ernu – Sînt un om de stînga (Editura Cartier, Chişinău, 2013)

Moderator Florin Poenaru

După lansarea cărților, va avea loc o discuție moderată de membrii redacției online CriticAtac pe tema – De care parte ești?

Evenimentul va avea loc pe Str. Brassai Sámuel, nr. 5, Cluj, în spațiul tranzit. ro/ Cluj.

Costi Rogozanu s-a născut în 1977. A absolvit Liceul „Unirea” din Focșani, specializarea informatică. A urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București. I-au aparut la Editura Polirom volumul de critică Agresiuni, digresiuni (2006) şi culegerea de proză scurtă Fuck the cool. Spune-mi o poveste (2007). A coordonat împreună cu Ciprian Şiulea, Vasile Ernu şi Ovidiu Ţichindeleanu antologia Iluzia anticomunismului, apărută la Editura Cartier.

Vasile Ernu este născut în URSS în 1971. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie (Universitatea Al.I.Cuza, Iaşi, 1996) şi al masterului de Filosofie (Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj, 1997). A fost redactor fondator al revistei Philosophy & Stuff şi redactor asociat al revistei Idea artă + societate. A debutat cu volumul Născut în URSS (Polirom 2006, 2007, 2010) care a fost tradus în mai multe limbi. În 2009 publică la Editura Polirom volumul Ultimii eretici ai Imperiului. Alături de Costi Rogozanu, Ciprian Şiulea şi Ovidiu Ţichindeleanu este coordonatorul volumului Iluzia anticomunismului, Editura Cartier 2008.

Partenerul principal al tranzit.ro este ERSTE Foundation.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă rugăm să scrieţi pe adresa office.ro@tranzit.org sau attila.tordai@tranzit.org.

Eveniment Facebook

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress