Concert Hot Jazz Band

HJB 2014 Kolozsvar

CEA MAI VESTITĂ TRUPĂ DE JAZZ DIN UNGARIAVINE LA OPERA MAGHIARĂ CLUJ

Hot Jazz Band din Ungaria se află în turneu prin Transilvania. La invitaţia Radio GaGa din Tg. Mureş  formaţia Hot Jazz Band susţine 10 concerte extraordinare, cu participarea solistei Bolba Eva.

Al șaselea concert al turneului va fi susținut la Cluj-Napoca, în data de 15 februarie de la ora 19.00, la Opera Maghiară, eveniment la care instituția noastră este parteneră.

Trupa înfiinţată în anul 1985 prelucrează cu precădere muzica anilor `20, `30, `40 în stil dixie și swing. Hot Jazz Band este câștigătoare a patru mari festivaluri  internaționale printre care Festivalul New Orleans Jazz-contest din Franța (1995) și cel mai mare festival de jazz din lume din Sacramento (SUA), unde a fost aleasă de două ori cea mai populară formație a festivalului. În palmaresul formației se află premiul eMeRTon, premiul Lyra, premiul memorial Louis Armstrong, și 13 albume editate.

Stilul formației este fidel soundului original al epocii, totodată este antrenant și captivant, cu multă virtuozitate și mult umor.

 TURNEUL CUPRINDE URMĂTOARELE LOCAȚII:

  • 9 februarie: Tîrgu Mureș, Casa de cultură
  • 10 februarie: Brașov, Opera Română
  • 11 februarie: Miercurea Ciuc, Aula Kolegiului Segítő Mária Gimnázium
  • 13 februarie: Tîrgu Secuiesc, Vigadó
  • 14 februarie: Sfântu Gheorghe, Biserica unitariană
  • 15 februarie: Cluj-Napoca, Opera Maghiară, ora 19.00 
  • 16 februarie: Odorheiu Secuiesc, Casa de cultură
  • 17 februarie: Gheorgheni, Casa de cultură

Prețul unui bilet este de 25 lei.

Pentru detalii și rezervări sunați la numărul de telefon 0264-593468, sau vizitați site-ul operei www.hungarianopera.ro, pagina facebook.com/KolozsvariMagyarOpera, sau casieria de bilete zilnic între orele 10.00-13.00, respectiv 16.30-18.30.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress