Expozitie de Grafica // FACES OF THE INNER ANARCHIST

expo

Cafeneaua Papillon, Str. E. Isac, Nr. 9

Vineri 15 noiembrie, ora 20:00

Intrarea libera

Elena Ilaş şi Flaviu Moldovan, vă invită la un vernisaj de grafică şi desen, într-o atmosferă dominată de un sincretism artistic, la Caffe Papillon, un spaţiu deja cunoscut pentru evenimentele culturale pe care le găzduieşte sau le organizează.
Atmosfera onirică a acestui spaţiu va fi completată, de Dannilov, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de pe scena muzicală underground din Cluj, care va îmbina şi de această dată genuri diferite, de dragul poveştilor din spatele lucrărilor expuse şi a stărilor de spirit în care veţi fi ademeniţi să intraţi.

ELENA ILAŞ
Absolventă a secţiei de Sculptură din cadrul Universităţii de Artă şi Design, Elena Ilaş trăieşte şi activează ca artist liber profesionist în Cluj-Napoca. Cunoscută mai ales pentru lucrările sale de sculptură, Elena Ilaş a avut numeroase expoziţii de desen (J’aime les sucreries& Elena Ilaş, Doamna T, Angels and my demons, Galeria Casa Matei etc.), dar şi expoziţii de pictură, sculptură şi tapiserie (Ce mai face Penelopa?, Identităţi, Treptele formei etc.) în ţară şi în străinătate.
A participat la mai multe manifestări artistice colective: contemporary art project,V.I.C.-Very Important Chair, Etréchy Centre (France), Bienala de desen – Galeria Osten, Skopje (Macedonia), The monumental public sculpture competition for the artistic-sculptural development of the futures Parques de Levante of the city of Murcia – Fundación Murcia Futuro (Spania) etc. A fost prezentă cu lucrări, de asemenea, la Bienala Internaţională de sculptură mică de la Ravenna, Italia (1997), ca şi în expoziţii de grup organizate în oraşele Schrems, Austria (2009), Bratislava, Slovacia (2010), Skagen şi Kolding, Danemarca (2010).

http://www.elenailas.blogspot.com/
https://www.facebook.com/elena.ilas.5

FLAVIU MOLDOVAN
Desenator, ilustrator, designer şi DJ, Flaviu Moldovan este un artist român care s-a format într-un spaţiu cultural divers şi rarefiat al Munţilor Apuseni şi care lucrează cu medii de comunicare variate. Absolvent al Universităţii de Artă din Cluj, Flaviu Moldovan a colaborat cu numeroase galerii de artă: Kron Art Gallery – Braşov, Casa Tranzit – Cluj-Napoca, Galeria Casa Matei – Cluj-Napoca, participând la evenimente culturale importante precum Bienala de Grafică Misckoltz – Ungaria. De asemenea, s-a implicat în proiecte artistice produse de Muzeul de Istorie – Dej, Teatrul Naţional Cluj-Napoca, Teatrul Toma-Caragiu Ploieşti, Fundaţia Culturală Evol-Arts – Cluj-Napoca, Revista Tataia etc.
Colaborarea cu Agenţia de Publicitate Mccann Erikson (Bucureşti) îi aduce clienţi precum Bite (Letonia), Coca-Cola Company, Yahoo România, Rom Autentic, Vodafone, L’Oreal, Nescafe, Dorna, BRD, Ţiriac Auto Dealer etc.
În prezent este Art Director în cadrul companiei de software şi IT Evozon Systems (Cluj-Napoca), unde continuă activitatea creativă începută în cadrul companiei ComKnow Cluj-Napoca, unde s-a ocupat de realizarea de aplicaţii pentru mobile, I-Pad, I-phone, jocuri, interfaţă web şi alte materiale de promovare online.

http://cargocollective.com/flaviumoldovan
http://flaviumoldovan.tumblr.com/archive
http://cargocollective.com/flaviumoldovandesign
https://www.facebook.com/flaviu.moldovan

DANNILOV
Dannilov este unul dintre cei care apreciază diversitatea muzicii, încercand să îmbine genuri diferite de dragul poveștii și a stărilor de spirit care vin odată cu ea. A început să facă asta prin 2009 și de atunci se desfășoară liber pe scena muzicală underground din Cluj, punând serios umărul la susținerea ei. De curând a lansat şi primul material audio, împreună cu eLDA de la Cromatique, mai exact, un EP cu 4 piese din zona disco, house, broken beat, analog, synth… care poate fi găsit sub numele de Slang Politeness. Este un colecţionar de muzică, se lasă uşor inspirat de locurile în care ajunge să se exprime, şi nu dă înapoi când vine vorba să rupă ringul de dans, ore în şir, dacă muzica o cere. Este destul de rar asociat cu un anume gen de muzică, motiv pentru care seturile lui au un caracter eclectic și puternic îndreptat spre trăiri şi dans. În raport cu ceea ce face, se caracterizează drept deschis şi curios să găsească frecvenţele care rezonează cu stările de spirit ale omului şi care vin în completarea lor. De un an şi ceva îl găsim în preajma unui label de petreceri, care se numeşte Storyboard, fiind unul dintre iniţiatori, alături de Akos şi Sebastian Big. Storyboard a fost creat ca o platformă de exprimare liberă, un context în care să se poată face transfer de cultură muzicală între scena locală şi cele din alte oraşe sau ţări.

https://soundcloud.com/dannilov
https://www.facebook.com/dannilov
https://www.facebook.com/story.board.560

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress