(anti)aging@Fabrica de Pensule

 

164898_530674786971016_1390963179_n

 

Sala Studio, etaj I

19 octombrie 2013, 19.00 h
* Spectacolul conține nuditate

(anti) aging – un spectacol în prezent pentru viitor. Tu ce ți-ai lăsa moștenire pentru peste 30 de ani? Mădălina Dan și Mihaela Dancs își lasă un spectacol. Te așteptăm pe 19 octombrie la Fabrica de Pensule să faci și tu parte din mostenire.

(anti) aging a fost creat din dorința de a fi reluat în 2041, 30 de ani de la premieră. Mădălina Dan și Mihaela Dancs propun formatul Sanatoriului Creativ întru destindere, deconectare și confort psihic, savurarea plăcerii, vitalitate și voluptate, acceptarea serenă a prezentului, menajare și conservare pentru viitor.

Spectacolul (anti) aging a fost produs în 2011 cu sprijinul Centrului National al Dansului București, al programului E-Motional Bodies & Cities/ Fundația Gabriela Tudor, partener fiind Asociatia ColectivA. A avut premiera în luna octombrie 2011 la Muzeul National de Artă Contemporană și a fost prezentat la festivalul Temps d’Images din Cluj-Napoca și la Teatrul Daile din Riga, în cadrul E-Motional, în spațiile subRahova, Cartierul de Dans, Căminul Moses Rosen și WASP din Bucuresti, dar și la festivalul dance.movement.theater de la Gheorgheni, la Veneția în spațiul C32 Forte Marghera, la Teatrul Maghiar din Timișoara, la eXplore dance festival București, la Firkin Crane în Cork și la Festivalul E-Motional: corpuri și orașe în mișcare din București.

(anti) aging este un spectacol tonic și tandru despre o vârstă în care mocnește amintirea unor impulsuri și senzații tari. Este o harta afectivă a viitorului, așa cum apare el proiectat în voci prezente. E un manifest emoțional al celor-ce-vom-fi, ca și cum am avea în mână o fotografie din noi la diferite vârste. – Mihaela Michailov (ArtAct Magazine, nr. 139/2011)

Mădălina DAN este absolventă a Liceului de Coregrafie Floria Capsali din Bucuresti și a Universitatii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică din București – secția coregrafie. În 2008 participa la programul de burse pentru dans contemporan DanceWeb Vienna. A studiat playwriting în cadrul unui master al U.N.A.T.C Bucuresti. A fost artist invitat la Herberber Institute, School of Dance (Arizona State University). Din 2005 predă cursuri de dans contemporan pentru neprofesioniști organizate de Centrul National al Dansului. Spectacolele ei au fost prezentate la Sprindance Festival Utrecht, Tanzquartier Wien, Balkan Dance Platform Novi Sad, eXplore Dance Festival Bucuresti, Temps d’Images Cluj, SouthBank Center& Chisenhale Dance Space London, Fabrik Potsdam, DTW NewYork, etc.

Mihaela DANCS a studiat stomatologia. Din 2004 lucrează cu coregrafii Allyson Green, Cătălina Gubandru, Andreea Capitănescu, Florin Flueraș, Maria Baroncea & Eduard Gabia, Vava Ștefanescu, Robin Dingemans, Mădălina Dan, Paul Dunca, Doris Uhlich etc. Lucrările ei includ colaborări cu Rui Catalao (Coada Soricelului, Follow That Summer) și Carmen Coțofană (First Steps), solo-uri (Reprogramare, Lulu’s Room, The Greatest Loss of All – adaptare după Art and Life – coregrafie Deborah Hay), acestea fiind prezentate în teatre, apartamente, poduri, galerii de artă, fabrici, biserici, studiouri de dans din București, Cluj, New York, San Diego, Londra, Veneția etc. În 2010 și 2012 a primit bursa de studii danceWEB (Impulstanz, Viena). Inițiază în 2012, împreună cu Mădălina Dan, Școala de Vară Azuga, un program anual de educație prin artă.

Concept, coregrafie, interpretare: Mădălina Dan & Mihaela Dancs
Lumini: Cătălin Nicolescu
Manager și consultant artistic: Ștefania Ferchedău
Parteneri și finanțatori: Centrul Național al Dansului București, E-motional Bodies& Cities/ Fundația Gabriela Tudor, Asociația Colectiv A, artsf
_______________________________________

Durata: aprox. 60 min.
Limba spectacolului: română

Bilete: 15 lei / 10 lei (reducere pentru studenți și pensionari)
Rezervari: studio@fabricadepensule.ro
_______________________________________
Programul face parte din proiectul Linia de Producție, proiect cultural organizat de Fabrica de Pensule și finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

_______________________________________
Parteneri
Teatrul Național Tîrgu-Mureș
Colectiv A
GroundFloor Group
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca

_______________________________________
Parteneri media
Zile și nopți
cluj.com
slicker.ro

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2025 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress