Voluntari pentru Temps D’Images

temps d'imageCăutăm voluntari pentru festivalul internaţional TEMPS D’IMAGES #6, 9-17 noiembrie 2013

Echipa ColectivA se lărgeşte an de an odată cu venirea voluntarilor la Festivalul Temps D’Images. Dacă eşti în Cluj între 20 octombrie şi 18 noiembrie 2013 şi doreşti să te implici activ în pregătirea spectacolelor, dezbaterilor şi workshop-urilor de anul acesta, te aşteptăm cu drag să te alături nouă.

Pe fondul contextului social actual, Festivalul Temps D’Images vine în întâmpinarea reflecţiilor colective şi creează spaţiul cultural în care acestea să se exprime. În acest spaţiu, munca din spatele scenei nu se poate realiza fără voluntarii dedicaţi, dar nici relaţiile ce se stabilesc între artişti şi public nu se pot facilita cu voluntari neinteresaţi de temele abordate. Considerăm astfel că festivalul nostru nu oferă doar experienţa organizatorică a unui festival de talie internaţională, ci şi posibilitatea de a interacţiona, de a chestiona şi a te deprinde cu rolul critic al artei şi cu modul în care evenimentele culturale pot să ofere perspective diferite asupra realităţii imediate.

Fii şi tu voluntar la Temps D’Images 2013!

Trimite-ne CV-ul tău la voluntaritdi@gmail.com până pe 14 octombrie  2013 şi specifică-ne care sunt motivele tale să fii voluntar Temps D’Images.

Activităţile de voluntariat implică partea de comunicare şi promovare, întampinare şi ghidaj pentru invitaţi şi artişti şi, nu în ultimul rând, pregătire a spaţiului artistic (atât logistic, cât şi tehnic).

Colectiv A este o asociaţie culturală care îşi desfăşoară activitatea în Fabrica de Pensule din Cluj. Promovăm teatrul, dansul contemporan şi new media prin acţiuni care vizează profesioniştii din domeniu dar şi publicul larg.

www.colectiva.ro

https://www.facebook.com/pages/Temps-DImages-Cluj

https://www.facebook.com/colectiva.cluj

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress