CAMP International Festival for Visual Music @ Casa Matei & Tranzit

poza

CAMP între 15-21 septembrie la Casa Matei şi Casa Tranzit, Cluj.

Festivalul internațional de muzică vizuală CAMP este un laborator pentru artiști vizuali, artiști media, muzicieni și VJ care oferă spațiu de dialog între muzica electronică și video, sunet și proiecție , îmbinându-le în performance-uri interactive și intermediale. Evenimentul  a avut loc în diverse orașe din Europa, fiind invitat anul acesta în Salonul Elvetian al Bienalei de la Veneția.

Cooperarea cu diverse organizații, abordarea internațională, înclinația către interdisciplinar și dorința de a desfășura festivalul în locuri cât mai interesante și creative reprezintă trăsăturile de bază ale conceptului Camp. Trebuie menționat că metoda de lucru abordată se identifică cu cea utilizată în domeniul cercetării muzicale și vizuale iar toate lucrările au la bază improvizația.

În intervalul 15-21 Septembrie 2013 CAMP sosește la Cluj fiind găzduit de Casa Tranzit și Casa Matei. Ediția de anul acesta presupune colaborarea intensivă dintre artiști români și germani care vor concepe și vor realiza împreună pe durata mai multor zile proiecte audiovizuale  care vor fi prezentate publicului în cadrul performance-urilor finale. Deasemenea festivalul oferă publicului un workshop cu tema Selfmade Soundobjects, o expoziție și un simpozion intitulat Crossmedial Experiences in Collaborative Arts.

Artiști: Cinty Ionescu /  Dilmana Yordanova / Alex Mirutziu / Catalin Cretu / Maria Balabas / Adrian Borza / Sorin Paun / Julia Mihaly / Lucie Boucek / Ruth Hutter / Benjamin Jantzen / Thomas Maos /Fried Dähn / Justin Baroncea / Eduard Gabia / Justin Baroncea

Simpozion: Cornelia Lund / Miron Ghiu  /  Horea Avram  /  Achim Heidenreich  / Jörg Scheller /  Mircea Florian

Live Performances: 20-21 septembrie, 21h, Casa Tranzit

Simpozion: “Crossmedial Experiments in the Collaborative Arts”: 19 septembrie 10 -13 h &15 – 17 h, Casa Matei

Workshop: 16 – 21 septembrie,  Casa Matei

Expoziţie CAMP: 18 – 21 septembrie, 15-18 h, Casa Matei

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress