Dominatrix de Camelia Popescu

dominatrix

Poze cu bărbați vulnerabili și un vin bun la vernisajul organizat de CIORCHIN – str. Constanta nr. 30 in curte (sambata, 18 mai 2013, ora 18.00)

DOMINATRIX este o expozitie despre dorinta si umilinta, patima si chin, curaj si slabiciune, dragoste si suferinta, speranta si lasitate, placere si frica, pasiune si durere, zbucium si putere. Este o poveste in imagini a sentimentelor puternice, intense si de cele mai multe ori conflictuale, care ne domina viata.
Vulnerabilitatea nu apartine exclusiv sexului “slab”, nu este in excusivitate apanajul feminin, si barbatii sint fragili, si ei pot ceda sub actiunea unor solicitari exterioare sau datorita unor tensiuni interne. Si barbatii plang cateodata. Nu este o rusine, nu este un semn de slabiciune, este doar… omeneste.
Imaginile seriei DOMINATRIX, surprind personaje masculine in ipostaze vulnerabile, de asteptare, de cautare, de umilinta, de speranta, de disperare, de frica sau de lupta, iar prin contrast, prezentele feminine inspira forta, putere, energie si determinare.

 

un răspuns la Dominatrix de Camelia Popescu

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress