BEATS REMEDY AND FRIENDS

poster concert BEATS REMEDY 25 mai Cluj as EvolArts logos

În cadrul festivalului ,,Zile de Cluj” ediţia 2013, Asociaţia culturală EvolArts vă prezintă în 25 mai, cu începere de la ora 20:30, pe scena amplasată în Piaţa Muzeului, concertul trupei de funk şi jazz, Beats Remedy.
Cu un numitor comun în jazz, funk şi hip hop, Beats Remedy nu se opresc la limitarea muzicii în genuri, ci experimentează, improvizează, semnalizează, depăşesc, respiră ritmic şi nu uită ceea ce este de fapt esenţa în muzică, şi anume faptul că sentimentul depus în creaţia ei este ingredientul principal care face ca aceasta sa fie una veritabilă.
Beats Remedy execută live piese din hip hop-ul anilor ‘90, adăugându-le acestora atmosfera de jam-session, prin improvizaţii şi ruperi de ritm, combinate cu live mc-ing şi vinyl scratch.
Asociaţia culturală EvolArts este o organizaţie non-profit de tineret, înfiinţată în 2012 în Cluj-Napoca, ce susţine reprezentaţiile cu scop socio-cultural, educativ, promovează producţiile din arta electronică, muzicale dar şi vizuale, precum şi performance-ul multimedia, oferă suport artiştilor autohtoni care produc, mixează sau editează muzică, precum şi interpreţilor.
Afterevent: La Gazette, parc Cetatuia, Calarasilor nr. 1
Linkuri:
http://www.youtube.com/watch?v=LJiehHemDpA
https://www.facebook.com/events/450505358357042/?fref=ts

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress