Tare ca Piatra 2013

Mai mult decat un simplu concurs de bike! Un festival si o ocazie de a petrece un weekend de downhill, skateboard, role si streetball. Plus muzica outdoor si indoor.

Anul acesta evenimentul ajunge la cea de-a 8 a editie consecutiva, ce va avea loc in data de 20-21 Iulie 2013, in Piatra-Neamt. Pe langa probele deja bine cunoscute, de Downhill, Skateboard si Streetball, incepand cu aceasta editie a fost adaugat festivalului si concursul de Role. Au fost facute schimbari majore in ceea ce priveste locatia probelor (construirea unui nou skatepark si teren de basket in centrul istoric al orasului), si la capitolul evenimente muzicale (concert outdoor pe timpul zilei si o petrecere de zile mari in Igloo-ul de pe Muntele Cozla).

Evenimentul este organizat de Fundatia Ileana si SC. Flama Booking SRL. Fundatia Ileana a amenajat singurul traseul de downhill din Moldova, cel de la Tare ca Piatra.

Muntele Cozla este un simbol ar orasului Piatra-Neamt. Acesta dispune de trasport pe cablu, traseu de downhill, partie de ski, un complex turistic si atrage turisti indiferent de anotimp. In aceasta locatie vor avea loc concursul de downhill si evenimentul muzical in cortul “Igloo”.

Program Downhill:

Sambata 20 IULIE
10-12 – Recunoasterea traseului
12-15 – Calificari
15-18 – Mansa finala

Duminica 21 IULIE
14-15 – Premierea
15 – Concert in aer liber

 

Locaţie: Muntele Cozla, jud. Neamt
GPS: 46.944491, 26.366519

http://www.tarecapiatra.org/

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress