Puzzle Night #6

Puzzle Night 6 - web

 

Luni, 22 aprilie
ora 20:00
Participare: 20 lei/echipă
Campionatul de puzzles continuă în L’Atelier Cafe luni, 22 aprilie, cu etapa a 6-a. Am mutat evenimentul de această dată la ora 20:00, ca să ne bucurăm cu toții mai mult de soarele cald de aprilie.
Pregăteşte-ţi echipa (de maxim 4 persoane) şi participă la etapa a 5-a a unui campionat constructiv – la propriu! Un campionat de construit puzzle-uri!
Ce trebuie să ştii:
Ai nevoie doar de puţină îndemânare şi dorinţă de distracţie, de restul avem noi grijă. 🙂 Noi aducem puzzle-urile, iar tu va trebui să le construieşti în cel mai scurt timp alături de echipa ta. Cele mai rapide 3 echipe vor fi răsplătite cu premii fel de fel din partea cafenelei (va fi şi un premiu surpriză!). De asemenea, fiecare echipă îşi va putea păstra puzzle-ul construit, indiferent de poziţia de la final.
De-a lungul celor 5 ediţii (din 10) care au mai rămas, rezolvă cât mai repede puzzle-urile propuse şi adună cât mai multe puncte – demonstrează că echipa ta este cea mai bună din Cluj într-ale puzzle-urilor!
Pentru înscriere, rezervă-ţi o masă fie prin intermediul barmanilor, fie la numărul de telefon 0264.450.655. Acces în competiţie: 20 lei/echipă.
E foarte important de ştiut că poţi avea şi susţinători! Ei nu vor putea face parte din echipa ta, dar te vor putea sprijini moral şi, bineînţeles, la împărţirea premiilor. 🙂
Mai multe informaţii găseşti pe www.puzzlenight.ro.
Pagina evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/461234540611283

 

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress