M.A.D.

poster-mad

 

M.A.D – Muzică groove spontană

Concert de jazz

16 aprilie 2013, ora 21, Casa TIFF

Centrul Cultural German prezintă trupa germană, M.A.D., într-un concert jazz-groove de primă clasă, cu stil şi umor la Casa TIFF, marţi, 16.04.2013, de la ora 21:00.

M.A.D. este un trio de protagonişti talentaţi ai scenei germane de pop şi jazz, care s-au unit în acest ansamblu pentru a produce muzică groove cu umor, pasiune, improvizaţie, jazz şi funk. Fiecare dintre muzicieni şi-a făcut, şi în afara trio-ului, un nume în diferite ansambluri.

„M“ – Martin Mexiner din Ulm a studiat pian jazz în  Krumbach şi Mannheim. În band-uri diferite, a cântat la fiecare instrument cu clape, mai ales la orga sa Hammond. A obţinut premii la concursuri internaţionale precum Startbahn Jazz sau  Jazz Hoeilaart şi s-a aflat pe scenă alături celebrităţi precum Cassandra Steen sau Helen Schneider.

„A“ – Antoine Fillon din Bordeaux a studiat în Franţa baterie. După o şedere lungă în Brazilia, s-a stabilit în Frankfurt. În Germania, devine renumit în calitate de toboşar al show-ului Harald-Schmidt şi joacă în filmul lui Helmut Dietl, “Late Show”. Astăzi activează în multe emisiuni TV ca  toboşar.

„D“- Dirk Blümlein din Stuttgart a studiat chitară bas în oraşul natal, la Thomas Heidepriem. Fiind unul dintre cei mai buni basişti electrici de jazz din Germania, lansează din 1992 numeroase CD-uri, printre care şi ca basist al trupei „Fools Garden“, cu megahitul Lemon Tree.

Intrarea este liberă!

Centrul Cultural German este o instutuţie culturală, a cărei activitate urmăreşte promovarea schimbului cultural între Germania şi România şi a unei imagini autentice a Germaniei moderne. Centrul oferă cursuri de limbă germană acreditate de Institutul Goethe şi deţine o bibliotecă vastă, cu sală de lectură. O parte importantă a activităţii acestuia o reprezintă evenimentele culturale de artă contemporană, prin care se încurajează dialogul între artişti români şi germani şi proiecte cu parteneri locali.

www.kulturzentrum-klausenburg.ro

www.facebook.com/CentrulCulturalGerman

 

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress