Stand-up comedy cu Cosmin Bighei

Stand-up comedy cu Cosmin Bighei

 

Duminică, 7 aprilie
Ora 21:00
Intrarea liberă
Cosmin Bighei e actor şi moldovean.
Ba şi comediant, încă de timpuriu. Pe când n-avea nici 6 ani, spunea tot soiul de poezii „cu prostii” în cârciuma din satul bunicilor, în Botoşani. A devenit rapid vedeta satului şi toţi îi spuneau “poetu’”. Acest ciudat interes nu i-a adus doar faimă rurală + primii bani câştigaţi din a-i face pe oameni să râdă; i-a determinat pe părinţii săi să îl înscrie cu un an mai devreme la şcoală. Brusc, Cosmin s-a potolit şi a început să vorbească frumos, trecând astfel peste obscenităţile gratuite de la o vârstă fragedă. Unii nu reuşesc nici după treizeci de ani…
Mai târziu, a dat admitere la Facultatea de actorie din Cluj… şi a picat. A respirat adânc şi un an de zile a fost student la Business. Anul următor a încercat din nou la Teatru. A intrat. A respirat uşurat.
Din 2011 locuieşte în Bucureşti, unde joacă în spectacole pentru copii, ba face parte şi dintr-o trupă de improvizaţie. În timpul liber pune de spectacole de stand-up comedy prin Deko, Spice şi prin alte locuri pline de fum sau de baloane colorate. Duminica seară se întoarce şi la Cluj, că… no! În L’Atelier Cafe, de la ora 21:00.
Rezervări la 0264.450.655

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress