Temps D`Images Cluj promovat în cadrul We Are Here

temps we are here

Temps D`Images Cluj promovat în cadrul We Are Here – prima campanie de crowdfunding
Suntem unul din cele 8 festivaluri-reper din România unite pentru prima dată într-o amplă campanie de activare a publicului. Timp de cinci ediţii cei peste 17.000 de spectatori din Cluj ne-au arătat că ceea ce facem pentru public contează. Livrăm mai mult decât un conţinut artistic,  creăm un spaţiu în care publicul şi artiştii să relaționeze şi să împărtășească idei. Festivalul promovează creaţiile artiștilor preocupați de interdisciplinaritate și de transformările societății și mediului în care trăim.

Pe platforma We Are Here, fiecare spectator poate dona, prin transfer bancar sau sms, o sumă care începe de la 5 euro, sau poate achiziţiona afişul campaniei prin SMS, pentru o sumă de 6,2 euro. Fondurile obţinute prin donaţie sau prin cumpărarea afişelor intră direct în contul organizatorilor festivalurilor listate. Susţinătorii vor fi nominalizaţi în cadrul evenimentelor şi vor primi afişul campaniei, personalizat cu numele lor.

Cei 2 paşi pentru a susţine Festivalul Temps d’Images Cluj sunt:
1. Trimiţi SMS la 7442 (Vodafone şi Cosmote) sau 7544 (Orange) scriind TEMPS şi apoi numele tău.
2. Primeşti mesaj de confirmare şi trebuie să răspunzi cu: DA TEMPS.

Campania este o variantă de finanţare pentru proiectele culturale, alături de finanţarea statului şi a companiilor private. Perioada campaniei este 2 – 22 Aprilie.

Mai multe detalii pe www.we-are-here.ro

533441_396585140440149_267374831_n

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress