Expoziție și dezbatere „SOS Lacurile Gheorgheni” @ Cărturești

sos-lacuri-copy

CE: Participă duminică, 31 martie, ora 12.00, la Librăria Cărturești la o expoziție urmată de o dezbatere pe tema reamenajării zonei lacurilor din cartierul Gheorgheni.

CINE: Facultatea de Arhitectură și Urbanism & Campania „SOS Lacurile Gheorgheni”

Invitați: Rodica Codoreanu, Adrian Costina, Dan Ioanici, Marian Lazăr, Adrian Scripcariu, Andreea Milea, Vasile Mitrea

Moderator: Adi Dohotaru

DE CE: Planșele rezultate în urma cursului de peisagistică al anului 5 aparțin studenților arhitecți care propun viziuni de reapropriere a unuia dintre cele mai importante spații publice ale orașului. Planșelor studenților li se adaugă propunerile arhitectului Vasile Mitrea pentru cel mai mare parc al orașului, Parcul Est. Publicul și invitații sunt chemați să dezbată cele mai potrivite metode de a face presiuni civice și culturale asupra instituțiilor publice astfel încât Lacurile Gheorgheni să redevină un bun comun al clujenilor.

BONUS: Expoziția este prefațată de CEL MAI BANAL MARȘ DIN LUME – Marșul pietonilor (ora 11.30, de la Consiliul Județean la Librăria Cărturești, via aleea lacului prohibită traficului pietonal)stud. Andrei Bacoșcă,stud. Bardașu Dorian.22stud.George Cismaru-4stud.Adrian Scripcariu&stud.Dan Ioanici -ponton gata

3 răspuns la Expoziție și dezbatere „SOS Lacurile Gheorgheni” @ Cărturești

  1. Ei, Gelu, dacă vii la expo. o să vezi și alte idei aparent mai fanteziste, altele mai realiste, doar zburdă imaginația în studenție.. Dar mai ales trebuie văzute planșele profesorului Mitrea.

  2. Poate că am să vin. Lacul ăla are nevoie doar de ceva renovări, un pic de întreţinere, un ponton funcţional, o mică flotă de bărci (nu lebede idoate cu pedale) şi un taxator mai mult sau mai puţin plictisit. Pe acel lac am lansat la apă prima mea „navă”, o răţuşcă galbenă din plastic, din hidrobicicleta pilotată cu iscusinţă de bunicul meu. Fix asta-i lipseşte acum, kitschul corporatist care să sufoce raţele adevărate şi pescarii de duminică.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress