Occupy UBB – ziua 2

occupy ubb

Amfiteatrul Nicolae Iorga, et. I, sediul central al Universitatii Babes-Bolyai

Sunteți invitați la ședința plenară care va avea loc ASTĂZI, 27 martie 2013, de la ora 20:00, în amfiteatru Nicolae Iorga, etajul I, corpul central UBB. (str. Mihail Kogălniceanu, nr.1)
––
Programul pe ziua de azi:

14:00 – Atelier Facilitare și consens;
18:00 – Atelier “Cum ne raportam la presă?”
20:00 – Plenară – mobilizare generală pentru toți studenții și profesorii de la toate universitățile, personalul auxiliar universitar, absolvenții și orice om interesat. Am stabilit o temă de interes general care se va concentra pe cele trei concepte centrale ale ocupării: studentul – universitatea – societatea.
––
Deoarece privim universitatea ca un bun comun și nu ca o instituție izolată de problemele societății, implicarea tuturor este atât necesară, cât și binevenită – a studenților și profesorilor din toate universitățile, personalului auxiliar universitar, liceenilor, absolvenților și a oricărei persoane interesate. Fiind o dezbatere de la care nimeni nu este exclus, orice formă de discriminare este împotriva motivelor care au făcut-o necesară.

Universitatea este a tuturor!

Acesta este un sit-in studențesc care nu se va încheia până când nu vom decide împreună asupra problemelor reale și soluțiilor posibile. Din acest moment, părerea ta contează, atâta timp cât ești aici!

Via: http://www.sepoate.net/

FB

Update-uri la minut.

Solidaritate din interiorul UBB.

Articole despre:

„Universitatea închisă şi duşmanii ei” de Alexandru Bogus

 

 

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress