JFB (UK) | Dj Marwan

jfb web

 

JFB (UK) – Audio-Video Set + DJ SET
DJ Marwan (DUA) 
Acutra (DUA)
NDJ
Pret bilet 15 lei inainte de ora 00:00 si 25 dupa.

MUST SEE: O scurta filmare de la evenimentul DUA ce i-a avut ca invitati pe Foreign Beggars @ Club Midi
http://www.youtube.com/watch?v=qV9IycxzOyo

Mai multe update-uri info. si concursuri cu invitatii pe pagina oficiala a event-ului: http://www.dua.ro/evenimente/jfb-uk-dj-marwan-6-aprilie-club-midi/
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

JFB (UK): Cunoscut publicului din Romania prin prestatiile repetate dar de fiecare data uimitoare mixurile dj-iul britanic JFB acorda atentie sporita turntablism-ului , incorporand elemente diverse si influente din rock-hip-hop-funk, drum and bass, turntablism si dubstep. JFB colaboreaza cu artisti precum Beardyman ,Fatboy Slim, Dj Deekline, etc. A castigat de 2 ori locul intai la cea mai prestigiosa competitie de dj-i din UK: DMC.

https://www.youtube.com/watch?v=woKcE2OKXE0&feature=youtube_gdata_player

http://www.youtube.com/watch?v=Wgkzcid28ZU
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
DJ Marwan (DUA // Dubios Underground Association) stă de aproape 10 ani în spatele platanelor la cele mai demențiale petreceri si festivaluri din Cluj-Napoca sau din alte orase, atat ca dj cat si în calitate de organizator. Seturile sale eclectice au ca si constante ritmuri care te ridica de pe scaun, versuri care te fac să le fredonezi si scratchuri alese care le completeaza. Mai nou mixeaza si seturi audio-video ce contin clipuri muzicale,cut-uri din filmulete de pe youtube etc.
Din intimitatea căminului până în fața a mii de oameni care participă la petrecerile din clubul Midi (situat pe locul #25 în lume conform DJMAG.COM), unde are o rezidenta drumul a fost lung, iar în prezent colaborează cu artisti precum Beardyman, Dub FX, Krafty Kuts, A.Skillz, DJ Yoda, Rahzel, Jeru the Damaja, Freq Nasty, DJ Food, DJ Rafik, Dj Vadim, Jazzanova, Chinese Man, Nimeni Altu si multi alti…

http://www.youtube.com/watch?v=e3JhlgvBkQc&feature=youtu.be

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Acutra (OZ)
Și-a început debutul artistic pe scena muzicii electronice încă din 2007, DJ/VJ dar și designer grafic, descarcându-și obsesia pentru muzică împreună cu Enforge și Andru la cârma grupului DrumskillCrew.
Prestațiile sale dinamice se plimbă pe linii de bass impozante, sunete acute de scratch și varietate de la ghettofunk la drum&bass, dubstep, glitch-hop, electro și breakbeat. 
Are în palmares mișcări de mase alături de DJ, MC și producători de talie mondiala printre care A.Skillz, Foreign Beggars, Featurecast, Funkanomics, Bare Noize, High Rankin, Bar9, Venetian Snares, Psychofreud și alții.

http://soundcloud.com/acutra/demo2012

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress