Unusual Suspects 10 Ani

[23 MAR] ROA live - Unusual Suspects 10 Ani - MIDI CJ

 

 Asociatia Unusual Suspects implineste 10 ani de existenta!

10 ani simbolizeaza pentru noi un ciclu complet de perseverenta, daruire, munca, evolutie, unitate si respect dar si un nou inceput. Din 2003 pana in prezent am organizat mai mult de 150 de evenimente in Cluj-Napoca, prezentand miilor de participanti pe unii din cei mai reprezentativi artisti internationali sau romani de muzica electronica.

Intentia noastra este de a reprezenta toleranta si diversitatea culturala si de a cultiva atitudinea pozitiva a publicului.

Invitatii speciali ai showului aniversar sunt: R.O.A. (live act) – noua senzatie a muzicii electronice live romanesti, CHRIS.SU (Hu) – unul din cei mai apreciati dj si produceri de drum&bass ai ultimilor 10 ani si STATIK (Hu) – dj si liderul organizatiei Bladerunnaz Budapest, unii din cei mai importanti promoteri ai muzicii drum&bass din Europa! Acestia vor fi sustinuti de echipa completa Unusual Suspects, intr-un show dinamic si divers care promite sa satisfaca gusturile tuturor celor care au fost alaturi de noi in ultimii 10 ani!

PRET BILET
15 RON INAINTE DE 00:00; 25 RON DUPA 00:00!

CHRIS.SU este unul din cei mai importanti dj si produceri din scena maghiara de drum&bass, contribuind la punerea Ungariei pe harta mondiala a acestui gen muzical.A fost votat de mai multe ori dj-ul sau producatorul dnb al anului in Ungaria!

A inceput sa scrie muzica electronica in 1996, avand prima aparitie discografica pe vinil in anul 2000.Din acest moment cariera sa a urmat o traiectorie ascendenta, cu realizari discografice la case de discuri ca si Hospital, Renegade Hardware, Commercial Suicide sau Subtitles si showuri in SUA, Anglia, Australia sau Noua Zeelanda.

Seturile sale combina subgenurile drum&bass, acestea fiind prezentat cu cea mai fina tehnica de mixaj.

Chris a inceput anul 2013 in forta , castigand la Hungarian drum&bass Awards „dj-ul anului”, „cel mai bun producer” si „piesa anului” – Higher feat. Mira!

 

http://www.soundcloud.com/chrissuofficial

 

STATIK este liderul organizatiei BLADERUNNAZ, unii din cei mai importanti si apreciati promoteri drum&bass din Europa.De-a lungul a 14 ani de activitate acesta a aparut live alaturi de cele mai importante nume ale genului si a contribuit la dezvoltarea scenei maghiare, considerate una din cele mai puternice din Europa!

 

DJ SNOW este un pionier al drum&bass-ului in Romania.In cei peste 12 ani de activitate a impartit scena cu nume mari ale drum&bass-ului si muzicii electronice: Chase&Status, Sub Focus, Pendulum, Ink, Dieselboy, Commix,Noisia,Teebee, Dylan, Black Sun Empire, Loxy, Storm, Marcus Intalex, Aphrodite, Lee, AI, Bailey, SUV, Rennie Pilgrem & Mc Chikaboo, Electrosoul System, Verse si altii.

MC AGENT activeaza in scena de muzica electronica romaneasca din anul 2003.

Pe langa mc-ing este promoter alaturi de Unusual Suspects Cluj-Napoca.A avut mai mult de 100 de aparitii live in tari ca si Ungaria, Germania sau Spania si in toate locatiile importante din Romania.

A aparut pe scena la microfon alaturi de nume ca Ed Rush, Audio, Camo&Crooked, Noisia,Original Sin,  Dillinja,Chris.SU, Mindscape,  Funsta MC, MC Navigator, Erb N Dub, Blanoz, BAU si multi altii. Ideile  principale ale mesajului transmis sunt unitatea , respectul si gandirea pozitva dar versurile trateaza  si problematica sociala si politica de actualitate.

SNOW si AGENT au astfel o activitate continua care consta in showuri saptamanale in tara si strainatate, inregistrarea de mixuri si promovarea de evenimente.Stilul de drum&bass este multi directional dar caracterizat prin dinamica si energie, o reteta care incinge orice club sau festival.

http://soundcloud.com/unusualsuspects

 

DJ Down este membru fondator si rezident Unusual Suspects. Este unul dintre
cei mai vechi si consecventi dj de breakbeat din Romania. Cu o activitate muzicala de peste 12 ani pe scena din tara (gig-uri in principalale orase din RO) dar si de afara (HU), participari la cele mai importante fest-uri (TMBAse, Delahoya,Peninsula, Summerbreak etc), se poate spune ca Dj Down si-a castigat un loc aparte in scena romaneasca. A participat la evenimente alaturi de nume ca: Freestylers, Ed Rush, Aquasky, Big Bud, BSE, Noisia, Chase&Status, Dillinja, London Elektricity printre multi altii si este responsabil alaturi de Unusual Suspects de organizarea de evenimente in Cluj-Napoca incepand cu anul 2003. De asemenea din anul 2008 a pus bazele unui nou proiect muzical,axandu-se in principal pe productie.

DUDAWLES
www.dudawles.com

A mixat prin majoritatea oraşelor mari din România şi la festivaluri precum Summer Break, One Love

Festival, Get Out, alături de artişti străini ca Netsky, Alix Perez, Logistics, Ed Rush, Lenzman, BTK,

Cyantific, Electrosoul System sau Subwave. Dudawles se bucură de releasuri la unele dintre cele mai

respectate labeluri din domeniu. Printre acestea se află Inneractive, Broken Audio, Influenza Minus,

Dubkraft sau Scarcity.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress