Puzzle Night #1

Puzzle Night 1 web

 

După succesul ediţiei pilot, am hotărât să continuăm aventura: ne vom revedea în fiecare luni în L’Atelier Cafe pentru Puzzle Night! 🙂 Formează-ţi o echipă de maxim 4 persoane şi participă la un campionat constructiv – la propriu! Un campionat de construit puzzle-uri!

Ce trebuie să ştii:
Ai nevoie doar de puţină îndemânare şi dorinţă de distracţie, de restul avem noi grijă. 🙂 Noi aducem puzzle-urile, iar tu va trebui să le construieşti în cel mai scurt timp alături de echipa ta. Cele mai rapide 3 echipe vor fi răsplătite cu premii fel de fel din partea cafenelei (va fi şi un premiu surpriză!). De asemenea, fiecare echipă îşi va putea păstra puzzle-ul construit, indiferent de poziţia de la final.
De-a lungul celor 10 ediţii pe care le plănuim, rezolvă cât mai repede puzzle-urile propuse şi adună cât mai multe puncte – demonstrează că echipa ta este cea mai bună din Cluj într-ale puzzle-urilor!

Pentru înscriere, rezervă-ţi o masă fie prin intermediul barmanilor, fie la numărul de telefon 0264.450.655. Intrare: 20 lei/echipă.
E foarte important de ştiut că poţi avea şi susţinători! Ei nu vor putea face parte din echipa ta, dar te vor putea sprijini moral şi, bineînţeles, la împărţirea premiilor. 🙂

Pagina evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/482187288497766

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress