Femei care te fac din cuvinte

femeialacarte

Intre 1 şi 8 martie sărbătorim puterea poveştilor spuse de femei. Povești care au frânt inimi, au reconstruit lumi și au schimbat fața literaturii. În librăriile Cărturești și pe Carturesti.ro vă așteaptă un raft special, cu reduceri de 20%, dedicat femeilor care ne fac din cuvinte la fiecare lectură.

Jane Austen, Virginia Woolf, Simone de Beauvoir, Marguerite Yourcenar, Isabel Allende sau Toni Morrison pot fi citite în selecția pregătită de librarii Cărturești.

Găsiți lista completă pe librăria virtuală Cărturești, unde orice comandă efectuată de o cititoare între 1 și 8 martie este răsplătită cu un cadou surpriză.

Pentru cei care nu s-au hotărât asupra unui mărțișor sau a unui cadou de 8 martie, am creat voucherul Cărturești – poate avea orice valoare și poate fi folosit în librării sau pe Carturesti.ro.
Pentru detalii, adresați-vă librarilor sau – în cazul voucherului valabil pentru cumpărături online – comandați-l la 0732 003 050/ ecomenzi@carturesti.ro. Așa, veți fi siguri că ați ales cadoul perfect.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress