FEED(me)BACK @ Fabrica de Pensule

Compania PASAJ, un laborator de spectacole experimentale la granița dintre teatru, dans, muzică, arte vizuale, vă invită la spectacolul FEED(me)BACK, în data de 29 ianuarie și 31 ianuarie 2013, ora 19.00, în Sala Studio a Fabricii de Pensule.

 FEED(me)BACK este un joc de-a noi înșine, o recuperare a imaginației și a spiritului ludic ce par din ce în ce mai inutile în lumea pragmatică și grăbită de azi, în care comunicăm mult dar ne întâlnim rar, fiind reduși constant la task-uri, job-uri, producere sau consum de bunuri și servicii. Spectacolul urmărește cât mai multe modalități de expresie umană și artistică ce pot să ducă la stabilirea unui contact autentic, profund între omul-spectator și omul-artist, aducând publicul în scenă, acesta devenind parte esențială a spectacolului. Forma “work in progress” are rolul de a adapta spectacolul de fiecare dată la publicul prezent, acordându-i unicitate.

Construindu-se pe întâlnirea dintre dintre două ființe umane – artistul și spectatorul – și pe un test extrem: renunțarea la orice element superfluu și exterior acestei întâlniri, FEED(me)BACK îți propune cu totul altceva: o reîntâlnire, dincolo de cuvinte, cu tine, cu propria ta imaginație și cu ceilalți.

Regie |  Adriana Chiruță

Distribuția| Andreea Gabor, Raluca Uzunov, Marosán Csaba

Producător: Asociația Art-Hoc

Spectacolul FEED(me)BACK este un proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Alături de Editura ArtSpect și Centrul Internațional pentru Artele Spectacolului ARTHOC, Compania PASAJ este al treilea departament al Asociației Art-Hoc.

Parteneri: Fabrica de Pensule, Universitatea Babeș-Bolyai/Facultatea deTeatru și Televiziune

Partener media: Zile & Nopți. Art Act Magazine, Slicker

 

Pretul biletelor este 10 (pentru studenti si pensionari), respectiv 15 lei, iar intrarea se face pe bază de rezervare.

 

Pentru mai multe informații și rezervări:

office@arthoc.ro,

www.arthoc.ro/pasaj

 

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress