Vernisajul expoziţiei de desen „La Sonata ediţie specială de Sfântul Nicolae”

Asociaţia culturală EvolArts, vă invităm miercuri, 5 decembrie 2012 la ora 21:00 la vernisajul expoziţiei de desen La Sonata ediţie specială de Sfântul Nicolae, semnată Flaviu Moldovan. Pentru că este ultimul eveniment La Sonata din acest an şi prilej de sărbătoare, vă invităm pe dvs. a vă desfăta cu artă, muzică şi un pahar de vin din partea casei.

Expoziţia ilustatorului Flaviu Moldovan include opt lucrări de mari dimensiuni, desfășurate pentru a fi admirate în cadrul localului La Gazette, două lucrări noi şi șase lucrări expuse la evenimente precedente, care pot fi achiziţionate. În plus faţă de un eveniment obişnuit, La Sonata permite apariţia unor forme noi şi variate de exprimare artistică, în acelaşi produs. Conceptul de bază al acestui eveniment se concentrează în prima parte a serii, care se prezintă sub forma unui ,,antreu cultural”.
Însă structura evenimentului este nouă, este o cheie ce deschide porțile percepției, facând astfel posibilă intrarea vernisajului în club și a muzicii în galerie. Aşadar, vernisajul continuă cu o petrecere de Sfântul Nicolae, într-o atmosferă prietenoasă de execepţie, la care de asemenea sunteţi invitaţi să participaţi.
Flaviu Moldovan: designer, ilustrator, desenator, absolvent de Arte Plastice- UAD Cluj, este un tânăr clujean prolific şi hiper activ. ,,Treaba cu desenul şi cu muzica s-a declanşat in clasa a şasea, atunci când l-am cunoscut pe actualul regizor Radu Afrim, pe vremea aceea el ne preda limba română la Generala 20 din Cluj, astfel că la el am ascultat primele cd-uri cu muzică ,,ciudată” (Bjork, Massive Attack, EBTG, Portishead, FSOL, Goldie, etc.) şi tot de la el cred că am preluat şi pofta de desen.

Făceam suprarealism în Cluj, într-o perioadă în care artiştii erau postmodernişti unii şi de avangardă ceilalţi, era artă conceptuală, pictură abstractă şi altele pe care le vedem azi ca reprezentând arta anilor 2000.

Înţeleg pornirea pe care noi o denumim artă ca pe un permanent dialog şi set de problematici care se întâmplă între personalităţile ce alcătuiesc o fiinţă, o sumă de idei care reflectă preocupările unei persoane, plus rezultatul material care apare sub forma obiectului artistic. Explicând procesul prin care apar ideile, ele nu sunt mai departe de concepte ca şi dragostea, familia, razboiul, tehnologia, divinitatea, cu inserţiile lor în viaţa noastră. Deşi sunt exprimate realist sau abstract, toate acestea sunt transpuse printr-un demers estetic care nu urmăreşte încadrarea într-un stil, ci caută spontaneitatea şi schimbarea permanentă.”

Locaţia La Gazette: face parte din zona turistică ,,Dealul Cetăţuia”, beneficiind de o privelişte extraordinară asupra oraşului precum şi de un perimetru larg de spaţiu verde. Aceste elemente sunt o atracţie pentru clujeni, Dealul Cetăţuia fiind unul dintre obiectivele turistice cheie ale oraşului nostru.

Asociaţia culturală EvolArts s-a nascut din dorinţa de a oferi suport tinerelor talente, artiştilor locali şi naţionali, din diferite domenii, propune prin intermediul proiectelor pe care le dezvoltă, alternativa exprimării artei în mediul urban şi, conform profilului său, susţine reprezentaţia cu scop socio-cultural.
Oana Dobi

preşedinte

Rezervări: 0744-596-282

email: office.evolarts@gmail.com

link event:

http://www.facebook.com/events/298682563584505/?ref=ts&fref=ts

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress