Bazar cu lucruri gratis


Bazar cu lucruri gratis
Sambata, intre orele 11:00-14:00.
L`Atelier Cafe

In Ziua Fara Cumparaturi (BuyNothingDay), oameni din toata lumea vor protesta impotriva consumerismului. Noi te sfatuim sa iti lasi banii acasa, si te invitam la Bazarul cu Lucruri Gratis, unde vei putea sa aduci obiectele pe care nu le mai folosesti si sa iti alegi complet gratuit orice lucru de care ai nevoie.
Te asteptam in L’Atelier Cafe, Memorandumului nr.9 la etaj, in 24 noiembrie 2012 intre orele 11 si 14.
Fara bani, fara schimburi, fara negocieri. Totul Gratuit!
Bazarul, organizat cu ajutorul voluntarilor, este o intalnire a comunitatii locale in care participantii aduc si ofera complet gratuit: produse (carti, decoratiuni, bijuterii, electronice, imbracaminte, accesorii etc.), servicii, buna dispozitie, discutii, prietenie, jocuri, si orice alte lucruri care pot fi impartasite intr-o comunitate.
Toate obiectele oferite vor in stare buna, utilizabile si functionale. Nu se accepta produse perisabile sau posibil periculoase: alimente, detergenti, medicamente, cosmetice folosite, diferite substante chimice etc.

Mai multe informatii aici: http://www.lucrurigratis.com/2012/11/bazarul-cu-lucrurigratis-sau-cum-protestam-impotriva-consumerismului.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress