FEED(me)BACK @ FdP

Compania PASAJ, un laborator de spectacole experimentale la granița dintre teatru, dans, muzică, arte vizuale, vă invită la spectacolul FEED(me)BACK, în data de 8 octombrie 2012, ora 19.00, în Sala Studio a Fabricii de Pensule.

Anterior acestei reprezentații vor avea loc 5 repetiții cu public în diverse locații din Cluj, inclusiv la Fabrica de Pensule.

FEED(me)BACK este un joc de-a noi înșine, o recuperare a imaginației și a spiritului ludic ce par din ce în ce mai inutile în lumea pragmatică și grăbită de azi, în care comunicăm mult dar ne întâlnim rar, fiind reduși constant la task-uri, job-uri, producere sau consum de bunuri și servicii. Spectacolul urmareste cât mai multe modalități de expresie umană și artistică ce pot să ducă la stabilirea unui contact autentic, profund între omul-spectator și omul-artist, aducand publicul in scena, acesta devenind parte esentiala a spectacolului. Forma “work in progress” are rolul de a adapta spectacolul de fiecare dată la publicul prezent, acordandu-i unicitate.

Construindu-se pe întâlnirea dintre dintre două ființe umane – artistul și spectatorul – și pe un test extrem: renunțarea la orice element superfluu și exterior acestei întâlniri, FEED(me)BACK îți propune cu totul altceva: o reîntâlnire, dincolo de cuvinte, cu tine, cu propria ta imaginație și cu ceilalți.

Regie |  Adriana Chiruță

Distribuția| Andreea Gabor, Raluca Uzunov, Marosán Csaba

Producător: Asociația Art-Hoc

Intrarea este liberă, pe bază de rezervare.

Pentru mai multe informații și rezervări:

office@arthoc.ro,

www.arthoc.ro/pasaj

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress