Piesa de teatru: Fisura de Flavius Lucăcel


De Halloween: Teatru & Concert în Zorki off the Record!
Miercuri, 31 Octombrie, ora 20:00
„Fisura”, de Flavius Lucăcel
Regie: Victor Olăhuţ
Scenografie: Ioana Olăhuţ
Muzică: IndieFolker
Distribuţie: Anca Hanu, Florentina Năstase, Adriana Băilescu, Leonard Viziteu
Miercuri, 31 Octombrie, ora 20:00
Pret bilet: 15 LEI

În seara de Halloween, Michi şi Ani trag o sperietură zdravănă în propria lor cămară. Aflaţi despre ce este vorba în Zorki off the Record, miercuri, 31 0ctombrie, de la ora 20:00. Iar în continuarea spectacolului, IndieFolker susţine un concert cu piese din albumele sale „Monsters In Rome” şi „The Crack”.

Pentru Michi şi Ani, cămara este centrul universului, dar când fisura ameninţă să distrugă echilibrul vieţii lor, cei doi trebuie să ia toate măsurile pentru a o stopa. Cine este duşmanul nevăzut care provoacă paguba? Să fie tramvaiul? Să fie traficul nemilos de pe strada adiacentă? Să fie trenurile? Oricare ar fi talia inamicului, bătrânii sunt gata să se ia la trântă cu el! Între timp, Marina, asistentă la secţia textilă, aflată în căutarea norocului, îşi găseşte jumătatea în persoana lui Gogu, agent de stradă.

Piesa într-un act, scrisă de dramaturgul Flavius Lucăcel si publicată în volum în 2008, a devenit un spectacol de teatru-musical prin colaborarea dintre regizorul Victor Olăhuţ şi compozitorul IndieFolker. Ca urmare a acestei colaborări, IndieFolker a realizat un album în limba engleză intitulat „The Crack”.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress