VOTEAZĂ: Orașul Vizibil – Preselecție 2012

”Orașul vizibil” – artă în spațiul public – invită artiști să problematizeze spațiul public urban propunând lucrări de artă contemporană cu tema Cultura ca sistem de operare„. Începând din acest an, concursul are două secțiuni: I. Intervenții artistice și II. Lucrări pentru spații de afișaj public – panouri afișaj, ecrane LCD pentru anunțuri comunitare, ecrane video stradale, vitrine.

Orașul Vizibil este un proiect al Fundației AltArt în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca si Grupul PONT, care  propune o serie de lucrări de artă-comentariu social în diferite spații de afisaj public.

Orasul Vizibil este o initiativa de a reactiva spatiul public din Cluj prin interventii artistice. Proiectul propune regândirea modurilor de acces, utilizare şi control asupra uneia dintre dimensiunile spaţiului public, pe care o deschide către comunitatea artistică – ca platformă de expunere a artei cu mesaj social. Intenția ultima este aceea de a genera un process de reflecție, atât la nivel individual, pentru cei care trec pe lângă aceste vitrine și panouri, dar mai ales la nivelul comunității.

Mai jos aveți toate proiectele pre-selectate (click pe foto pentru detalii și feedback). În scurt timp se va decide care din cele 27 de lucrări preselectate se vor realiza. VOTEAZĂ proiectul preferat!

via AltArt

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress