Party: RAC @ Boiler Club

RAC [REMIX ARTIST COLLECTIVE] / SUA

GOJIRA [ȚĂNDĂREI 215] / RO

MUHAHA / RO

RAC (REMIX ARTIST COLLECTIVE) înseamnă André Allen Anjos + Karl Kling și sunt un duo de DJi care livrează reinterpretări/remixuri spectaculoase ale unor cântece individuale ce aparțin diferitor artiști/labeluri. Originari din SUA (New York și Portland), cei doi încearcă să se îndepărteze cât pot de arhetipul de club mix prin încarnarea unor cântece ce își păstrează structura originală, dar se diferențiază prin gen și un nou aranjament muzical.

Mixurile RAC sunt caracterizate printr-un amestec de hip-hop și sample-uri de electro drums, sintetizatoare analoage, hook-uri melodice și instrumentație originală. Printre artiștii ultracunoscuți remixați de ei se numără: Kings of Leon, Yeah Yeah Yeahs, Edward Sharpe, Death Cab For Cutie, Phoenix, Surfer Blood, Foster The People, Two Door Cinema Club, Delorean, Lana del Rey și Washed Out.

Remixurile lor au adunat sute de mii de view-uri pe YouTube și s-au propagat ca un virus pe site-urile de profil!

Recent, RAC au lansat primul lor single original – ”Hollywood”, prezent pe viitorul lor albumul de debut – alături de Chris Glover de la Penguin Prison pe 3 mai, 2012, atingând deja peste 200.000 de view-uri!

EP-ul ”Sega Vs. Nintendo” a dus la menționarea celor de la RAC în sute de postări și apariții online de pe glob și a creat unui buzz masiv în comunitatea de gaming Kotaku.

Înafara artei remix-ului, André este unul din geniile muzicale care a compus mare parte din coloana sonoră pentru seria arhicunoscută și apreciată, marca HBO – ”Entourage” și, mai nou, este principalul membru al formației indie-electronica – The Pragmatic.

Vineri 14 septembrie, André și Karl – RAC – vor fi prezenți  la Boiler Club.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress