Rocks’n Roots 3

Clubul Garage Racing va invită pe data de 28 iulie 2012 la cea de-a 3 ediţie a concursului de Downhill Rocks`n Roots. La fel ca şi anii trecuţi locul de desfăşurare este staţiunea Mogoșa, situată la 17 km de Baia Mare (Maramureş) pe DN 18.

Evenimentul se va desfăşura pe perioadă a 2 zile respectiv 27 iulie 2012 antrenamente si înscriere, 28 iulie 2012 calificări şi finală.

După cum bine ştiţi de la primul concurs (Ride Down 2008) şi până în prezent am fost interesaţi de progres îmbunătăţind traseul de la Mogoșa de la an la an şi am luat acest lucru ca pe o „regulă”, fapt pentru care în 2012 nu am stat degeaba şi v-am pregătit un traseu mai rapid, am croit câteva linii noi mai largi pe partea de sus, am rectificat rock garden-ul care acum este mult mai prietenos si am facut o varinata ocolitoare prin padure la stanca de la start. Pe scurt putem să spune că am obţinut un traseu rapid şi distractiv în acelaşi timp. (Vezi poze cu elementele noi din traseu mai jos!)

Cronometrarea se va face la fel ca şi până acum cu ajutorul celor de la ChronoMoto din Ungaria cu un sistem de foto celulă performant care ne oferă timpi reali, speed trap şi split time.

Categoriile de concurs sunt: hardtail, juniori, elite şi masters.

Verificaţi www.garageracing.ro si pagina Facebook pentru detalii.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress