Revista de Povestiri #4

Revista de Povestiri face baloane de guma si alte miscari lipicioase joi, 21 iunie, de la ora 19:00, in Grill Pub Rocks din Bucuresti.

Se lanseaza numarul 4 al Revistei de Povestiri, un nou pretext de joaca pentru cititori. Programul evenimentului cuprinde un concurs sincron de facut baloane de guma, un joc lipicios cu benzi si slapi, un antrenament de imaginatie vivant creat de Motanov, concurs de dans motanovic, iar la final concert Poetrip.

Numărul 4 se lauda cu noi colaboratori – Laurentiu Olteanu, Mosu, Mircea Bouruc si Mihnea Nicolau (la onorabila varsta de 14 ani). In spatiul rezervat cititorilor au fost publicate patru texte – o dilema despre rebrandingul personal, un fragment fantastic dintr-o viata blazata, o rescriere savuroasa a povestii lui Harap-Alb si o povestire despre imaginatia ca putere a copiilor de a preschimba realitatea.

Una peste alta, Revista de Povestiri va asteapta joi cu imaginatia la voi!

Pentru ultimele noutati, apasati „join” pe Facebook 🙂

Revista de Povestiri este un proiect independent, o revista literara de fictiune scurta, cu frecventa lunara. Revista este publicata de asociatia Brain Fitness, care isi propune sa stimuleze creativitatea prin proiecte culturale si educative. Asociatia beneficiaza de ajutorul buticului de creatie Teaser (design), al Lowden (organizarea evenimentelor) si al Zehava Jewelry (contributie financiara si incurajare).

un răspuns la Revista de Povestiri #4

  1. Se lansează numărul 4 al Revistei de Povestiri, un nou pretext de joacă pentru cititori. Programul evenimentului cuprinde un concurs sincron de făcut baloane de gumă, un joc lipicios cu benzi şi şlapi, un antrenament de imaginaţie vivant, creat de Motanov , concurs de dans motanovic, iar la final, concert Poetrip .

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress