BYRON INFUSION – LIVE OVERGROUND


BYRON INFUSION – LIVE OVERGROUND
o intalnire cu trupa byron

vineri, 25 mai 2012, ora 19:00
libraria Cartureşti Cluj

“Pentru a intregi experienta concertelor de lansare a DVD-ului Live Underground, filmat in salina Turda, trupa byron vine cu un nou concept de intalnire cu publicul si cu presa. Astfel, in colaborare cu ceainariile Carturesti, o parte dintre concertele din turneu vor avea si cate o avanpremiera la o ceasca de ceai. Cei prezenti vor putea petrece alaturi de trupa byron o dupa-amiaza “Live Overground”, in care se va sta la povesti, se vor face poze, se vor da autografe si se vor proiecta secvente din DVD. Nu este exclus nici sa se interpreteze cate un cantec sau doua – un motiv in plus sa-ti rezervi dupa-amiaza de dinaintea concertului pentru un ceai overground!

“Cand am lansat Perfectul, anul trecut, am fost invitati de catre cei de la Carturesti sa sustinem si niste scurte seturi unplugged in ceainariile din cateva orase, inaintea concertelor propriu-zise. A iesit foarte fain si a fost o experienta foarte placuta per total, cumva mai intima si mai deschisa decat o conferinta de presa propriu-zisa sau ceva de genul asta. Anul asta, cu Live Underground, am zis sa ducem ideea mai departe, asa ca va invitam pe toti la un ceai si-o vorba inainte de concertele din turneu.” (byron)

Invitatia la evenimentele byron Infusion este valabila pentru oricine doreste sa petreaca o dupa-amiaza la ceai alaturi de cei de la byron, iar intrarea este libera. Intalnirea de la Cluj are loc in data de 25 mai 2012, la ora 19:00.

Materialul de pe DVD-ul Live Underground a fost filmat in salina Turda, la peste 100 de metri adancime, si contine 2 concerte (unplugged pe insula de sare de pe lacul subteran si electric in amfiteatrul din mina Rudolf), un documentar prezentat de Marius Florea Vizante, comentariile trupei, un making-of si multe alte surprize. Printre invitati s-au numarat Nicu Alifantis si Ioana Mantulescu, iar trupa a interpretat si o piesa noua, “Running in Circles”, ce va aparea pe urmatorul album de studio byron.

Website: http://www.byronmusic.ro
Facebook: http://facebook.com/byronmusic
Youtube: http://youtube.com/byronvideos

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress