Participa la Juriul TV5 Monde, la TIFF 2012

Participă la primul JURIU TV5 MONDE al Festivalului TIFF 2012 „Premiul special al tinerilorpentru filmul francofon”

Eşti pasionat de film ? Ai între 16 și 20 de ani ? Alătură‐te primului Juriu TV5 MONDE al următorului Festival Internațional de film Transilvania (TIFF) care va avea loc la Cluj din 1 în 10 iunie 2012. Acest juriu, organizat de TV5 Monde în parteneriat cu Institutul francez din România, Cluj‐Napoca va decerna premiul pentru cel mai bun film francofon dintre filmele prezentate în cadrul festivalului.

Dacă visezi la momente cinematografice intense… Dacă faptul de a vedea zece filme în limba franceză pe parcursul a opt zile te încântă și nu te înspăimântă… Dacă ai păreri puternice și îşi place să discuți despre toate filmele pe care le vezi… Atunci ai profilul pe care îl căutăm pentru a deveni Membru al Juriului TV5 MONDE al Tinerilor Francofoni la următorul Festival TIFF la Cluj‐Napoca.


Participanții selecționați vor primi o acreditare pe întreaga durată a festivalului în calitate de membrii ai juriului.
Pentru a candida, trebuie să ne trimiți :

– O critică de film redactată în franceză despre un film francofon pe care l‐ai văzut, încadrându‐te în maxim 2500 de caractere
– O scrisoare în care te angajezi că vei fi disponbil pe întreaga durată a festivalului (1 – 10 iunie 2012 inclusiv) și în care detaliezi motivele pentru care doreşti să faci parte din acest juriu.

Grăbeşte‐te! Ai timp până în 22 mai 2012 la miezul nopții pentru a depune dosarul de candidatură la Institutul francez Cluj‐Napoca
E‐mail: audio.visuel.cluj@institutfrancais‐roumanie.com
Adresa: Str. IIC Brătianu 22, Cluj‐Napoca. Tel. 0748117936

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress