Quick shots #3

Designul Samsung Galaxy SIII este primul din istorie desenat de avocati.

Clujul face primii pași spre un centru pietonal. Centrul istoric va fi închis circulației mașinilor în ultimul weekend din lună.

Adobe lansează suita CS6. Dacă vrei Photoshop, Illustrator și restul de programelor de prelucrare grafică, ar trebui să plătești în jur de 1300 de dolari pentru o licență însă, de data asta, cei de Adobe propun și posibilitatea de a-ți face abonament: 75 de dolari pe lună pentru toată suita, ori 30 doar pentru un program (ba chiar mai putin daca iti faci contract pe un an).

Și dacă sunteti curioși de ce mai face și cum mai arată Marilyn Manson, cei de la NME au făcut un scurt interviu cu el cu ocazia lansării celui de-al optulea album.

2 răspuns la Quick shots #3

  1. Din in fiecare weekend si tot la doua saptamani au ajuns la „ultimul weekend din luna”. Centrul istoric ar trebui inchis permanent circulatiei masinilor, in fiecare secunda, nu in fiecare weekend de la sfarsitul fiecarei luni.

  2. @ggl: ar fi muninunat sa fie asa! dar e un inceput, cine stie, poate cu timpul….pana la urma, pietonii au inventat automobilele 🙂

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress