SAPTAMANA PSI – intalniri cu psihologi si reduceri la cartile de specialitate


SAPTAMANA PSI
intalniri cu psihologi si reduceri la cartile de specialitate

7 – 13 mai 2012
libraria Carturesti Cluj

Evenimente:

    marti, 8 mai 2012, ora 18.00: Busola sufletelor suspendate, invitat Liana DON
    miercuri, 8 mai 2012, ora 18.00: Cum ajuti pe altcineva sa se schimbe? Strategii prin care construim comunicarea, invitat Amfiana Gherman
    joi, 9 mai 2012, ora 18.00: Cum am supravietuit divortului parintilor?, invitat Agnes Konya
    vineri, 11 mai 2012, ora 18.00: Puterea transformatoare a coincidentelor. Misiune, Sens, Destin, invitat Adonis Bunghis
    sambata, 12 mai 2012, ora 11.00: Strategii de abordare in consilierea victimelor traficului de persoane, invitat Amfiana Gherman

Pentru mai multe informatii despre evenimentele, noutatile, campaniile si promotiile din libraria noastra, va asteptam pe pagina de facebook Carturesti Cluj.

In saptamana 7-13 mai, psihologii ies din cabinete si va invita la o ceasca cu ceai insotita de povesti despre hipnoza, vise, desene cu sens, dragoste pe net, legende urbane, divort si psihodrama.

Psihoterapeuti pe care i-ati citit sau i-ati urmarit la televizor va vor indruma in cautarea de sine si vor lamuri din misterele vindecarii prin cuvinte.

Veniti sa-i ascultati si sa-i iscoditi pe parcursul Saptamanii PSI de la Carturesti: Bucuresti – Verona, Timisoara – Mercy, Iasi si Cluj-Napoca.

Sapte zile de psihologie pe intelesul tuturor si reduceri de 25% pentru toate cartile de psihologie ale Editurii Trei in saptamana 7-13 mai.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress