Go Free Awards 2012

„Go Free – Asociaţia pentru Sprijinirea Societăţii Civile” anunţă cea de-a doua ediţie a Galei „Go Free Awards”. Lansat în 2011, proiectul a avut ca ţintă recunoaşterea tinerelor talente din mediul academic clujean şi promovarea lor în societate ca adevărate modele de urmat. Go Free Awards 2012 aduce în plus, faţă de prima ediţie, accentul pe participare publică şi pe contribuţii ale studenţilor şi profesorilor din Universitatea Babeş-Bolyai în comunitatea locală.

Nominalizările pot fi făcute pe site-ul www.gofree.ro până pe 6 mai, la una din următoarele categorii de premii: „Premiile Academice”, „Premiile Civice” (Student Voice, Cea mai bună campanie publică, Profesorul Go Free), „Premiile Go Free” şi „Zmeura Go Free”.

În prima ediţie, Asociaţia Go Free a premiat peste 40 de studenţi din Universitatea Babeş-Bolyai care au excelat în diverse domenii de studiu şi care s-au remarcat prin participarea la concursuri naţionale şi internaţionale, câştigarea unor burse, contribuţii individuale sau sprijin acordat grupurilor dezavantajate, dar i-am premiat şi pe acei studenţi care au reuşit prin voluntariat să facă o diferenţă în societate. Când ne-am hotărât să identificăm studenţii din Universitatea Babeş-Bolyai care s-au remarcat la nivel local, naţional şi internaţional doream să recunoaştem inovaţia, performanţa şi creativitatea acestora.

Premiile academice vizează atât studenţii din Universitatea Babeş-Bolyai, cât şi profesori care, prin activitatea lor activitatea, pot fi consideraţi modele de succes în comunitatea academică.  Asociaţia Go Free va acorda mai multe premii la categoria Premii Civice persoanelor (studenţi sau profesori) care au spirit de acţiune, iniţiativă şi prezenţă vie în comunitate. De asemenea, vom premia campaniile cu cel mai mare impact în comunitatea academică/clujeană realizate de studenţi. Premiile Go Free pentru studentul cel mai creativ, inovator; studentul căruia nu îi este frică să viseze şi să îşi pună în aplicare ideile îndrăzneţe. La categoria Zmeura Go Free studenţii vor avea libertatea de a nominaliza acei profesori a căror activitate profesională nu o consideră potrivită pentru funcţia pe care o îndeplinesc. Întrucât în România, spre deosebire de alte state, evaluarea profesorilor de către studenţi a fost mereu un subiect mai puţin abordat public, noi dorim să oferim studenţilor şansa de a-şi evalua profesorii atât în sens pozitiv oferind exemplele de urmat, cât şi contra-exemplele.

Gala de premiere va alea loc pe 12 mai 2012. Evenimentul Asociaţiei Go Free este sprijinit de Universitatea Babeş-Bolyai, organizaţii non-guvernamentale precum Organizaţia Studenţilor din Universitatea Babeş-Bolyai, Asociaţia Studenţilor Sociologi „Cluster”, Asociaţia Studenţilor Romi „Romano Suno”, Asociaţia EuroAlter, precum şi România Pozitivă, CRPedia, lumebuna.ro.

Detalii cu privire la scopul, obiectivele şi metodologia de nominalizare sunt disponibile pe site-ul www.gofree.ro la secţiunea Go Free Awards.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress