TELEPOPMUSIK DJ-SET


BOILER CLUB & INDEPENDENT MUSIC RESISTANCE PREZINTA:
TELEPOPMUSIK DJ-SET
[ FRANTA/ DJSET]
Vineri, 4 mai, ora 22

warm-up: Nico De Transilvania [RO&UK/DJ-SET]
Afterparty: MISSILE [RO/DJ-SET]
acces: 30 de lei in avans de la Booha Bar / 40 ron la fata locului
FB

O prietenie veche şi o pasiune pentru fundamentele muzicii electronice (Kraftwerk, Buggles, Giorgio Moroder, Grand Master Flash, Sugarhill Gang) i-a condus pe 2square, Antipop şi Fabrice Dumont să compună prima lor înregistrare “Sonic 75” în 1997, sub numele de Télépopmusik.

Stimulaţi de foarte buna primire a înregistrării, au semnat un contract cu label-ul parizian Catalogue şi au lansat primul lor single în 1998 cu neobişnuitul nume “An Ordinary Life”.

În 2002, primul lor album “Genetic World” a primit foarte bune critici şi feedback din parta publicului, fapt ce a dus la nominalizarea lor la premiile Grammy franţuzeşti “Les Victoires de la Musique Awards” (categoria “best electronic album”), la US Grammy Awards (categoria “best dance track”) şi la o colaborare cu nimeni alta decât Janet Jackson.

Cu peste 250.000 de cópii vândute pe glob, “Genetic World” a devenit unul dintre puţinele album franţuzeşti care să primească susţinere şi apreciere mondială. În timpul turneului-maraton ce a urmat lansării de album, Télépopmusik a performat în peste 100 de concerte din Moscova, Istanbul, până la Glastonbury Festival, New York şi Puerto Rico. Un lucru a fost evident: când vine vorba de muzică, trioul era complet devotat.

Videoclipul avant-gardist pentru “Breath” a fost regizat de Jordan Scott, fiica binecunoscutului regizor Ridley Scott. Filmat în vara anului 2001, în L.A., videoclipul a primit difuzări nenumărate pe MTV France şi în restul Europei. “Breathe” a ajuns şi pe ringurile de dans din întreaga Europă în anul 2002 sub diferite versiuni de remix create de “crema” muzicii electronice internaţionale.

În 2003, “Breathe” a fost inclusă în reclama TV pentru Mitsubishi Outlander SUV, atingând astfel mai multă recunoaştere şi apreciere la nivel global.

Fabrice crează aranjamentele şi arthitectura sunetului. Stephan, alias 2square, cu experienţă ca inginer de sunet şi electro-acustică, este responsabil pentru construirea sound-ului lor unic fin şi puternic în acelaşi timp. Iar Christophe, DJ Antipop, are responsabilitatea de a crea starea din spatele sunetului lor şi de a contracta vocile prezentate pe albumele lor.

Al doilea lor album, “Angel Milk”, s-a dovedit a fi o piesă foarte fin reglată. Căteva dintre piesele albumuilui, lansat în 2005 la Capitol Records, pot fi auzite pe fundalul celor mai faimoase show-uri şi programe TV americane: C.S.I., Nip Tuck, the L World. “Angel Milk” conţine acceaşi echipă de cântăreţi, folosită de obicei: Angela McCluskey şi rapperul Mau (ex-membru Earthling), împreună cu Deborah Anderson.

TÉLÉPOPMUSIK au finalizat ultimul lor album la sfârşitul anului în 2011 şi-acum călătoresc din nou pentru a-l promova şi a le reaminti tuturor că devotamentul lor pentru muzica de calitate continuă.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress