The Last of the Famous

foto via

Încep prin a vă spune ce nu voi scrie aici: nu voi face o recenzie de eveniment pentru că nu sunt formată pentru aşa ceva, iar dacă părerile mele vi se vor părea oarecum „deformate” poate fi din două motive: fie nu aţi fost la The Last of the Famous niciodată, fie voi fi eu (puţin) cam subiectivă, pentru că aşa e lumea care se îndrăgosteşte.

Obiectul îndrăgostirii mele este, evident, party-ul  The Last of the Famous. Aş minţi dacă aş spune că a fost dragoste la prima vedere, doar TLotF îşi ascunde chipul şi identitatea după cortină, dar pot spune că a fost dragoste la prima ascultare. De-a lungul unei nopţi, toţi cei care alegem să ne-o petrecem în Flying Circus la acest party (clienţi fideli sau novici curioşi, toţi oameni faini, prietenoşi şi plini de viaţă) suntem purtaţi prin timp, spaţiu şi genuri muzicale, de la post-punk-ul anilor ’80, britpop-ul din ’90 sau indie-ul din prezent. Indiferent dacă durează mai mult sau mai puţin până se incinge atmosfera (de obicei mai puţin), odată începute, dansul, distracţia şi extazul vor fi ingredientele întregii seri.

Ne amintim că we only live once şi împreună sau fiecare dancing with themselves o facem ca şi cum ar fi the end of the world as we know it. Totul este just like heaven datorită muzicii şi a atmosferei create de this charming man zis the last of the famous (pe care l-aş iubi şi dacă ar fi unpsycho killer). Nici măcar hint-urile subtile precum “this is the last dance” ascultate dimineaţa nu ne trimit acasă, vom aştepta până la ultimul acord din ultima piesă ca să fim siguri că nu am pierdut nimic. Cam aşa decurge o seară la TLotF.

Oricum, dacă aflăm că în weekend vom avea parte de TLotF, refuzăm să ne facem alte planuri pentru că ştim că urmează să petrecem in Flying. Mă veţi găsi pe mine şi pe prietenii mei în primul rând, poate câteodată prea entuziasmată, poate cu un pic prea mult alcool consumat, poate cu mişcări de dans puţin necontrolate dar întotdeauna binedispusă şi încântată de ce se întâmplă în jurul meu la TLotF. Şi pentru că încă nu ştiu de cine m-am îndrăgostit, mă bucur în continuare de această incertitudine până când misterul şi mister-ul Last of the famous vor fi descoperiţi.

text: Alexandra Păcurar

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress