Expozitie foto: Victor Cristescu la JPT


Expoziţie foto: Victor Cristescu la Japan Play Transylvania
28, 29 aprilie
Turnul Croitorilor


Festivalul Japan Play Transylvania (JPT) va găzdui în zilele de 28 şi 29 aprilie o expoziţie de 20 de fotografii semnate Victor Cristescu, la Turnul Croitorilor din Cluj-Napoca.

Victor Cristescu este fondatorul Live Aeons Photography, nume sub care îşi desfăşoară activitatea de fotograf la numeroase evenimente live. Între iulie 2011 şi februarie 2012 au fost organizate 4 expoziţii ale fotografului Victor Cristescu, acestea bucurându-se de un feedback pozitiv din partea publicului.
Apariţia Live Aeons în cadrul festivalului JPT va aduce o galerie de 20 de imagini, ilustrând reprezentaţiile live ale toboşarilor trupei nipone Yamato, din cadrul concertului acestora în Polonia din 16 martie 2012. Trupa Yamato a fost înfiinţată în anul 1993, bucurându-se de un real succes în Japonia şi promovându-şi muzica prin turnee în peste 50 de ţări. Cel mai recent spectacol al grupului nipon se numeşte Gamu Shara – The Beat of Courage- un show unic, unde sincronizarea perfectă şi tehnicitatea interpretării se îmbină cu naturaleţea şi pontaneitatea mişcărilor. Instrumentele de percuţie japoneze, costumele tradiţionale şi dinamismul interpreţilor sunt o marcă culturală a tradiţiei nipone, surprinse cu succes în fotografiile lui Victor Cristescu.

Reamintim că accesul la Turnul Croitorilor în cadrul JPT va fi gratuit.

FacebookGoogle+Twitter

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2020 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress