LIGHTS OUT! | lansare „Patience” EP

LIGHTS OUT! îşi lansează EP-ul de debut, intitulat „Patience”, sâmbătă, 7 aprilie, după ora 21:00, în Sala Studio a Fabricii de Pensule (str. Henri Barbusse nr. 59-61, Cluj-Napoca).

În deschidere, Lights Out! vor avea ca invitaţi trupa de indie/shoegaze Quantum Drive, aflată la primul concert în Cluj-Napoca.

Intrarea: 10 lei.

LIGHTS OUT! (indie/psychedelic)

Conturată în februarie 2010, Lights Out! este o trupă de indie/psychedelic din Cluj-Napoca. Compusă din patru liceeni/prieteni, Lights Out! intră în atenţia scenei muzicale în toamna lui 2010, odată cu înregistrarea primei piese, „Inside Out”, cu care participă la concursul byron|Rock You Highscool 2, unde câştigă premiul de popularitate. Trupa ia avânt, iar accentul începe să cadă pe compoziţiile proprii. Concertele se înşiră în lanţ, Lights Out! ajungând să împartă scena cu trupe bine cotate din „noul val” românesc, precum Grimus, The MOOoD, Omul cu şobolani, The Mono Jacks, The Amsterdams, Snails ş.a.m.d..

Februarie 2012 îi găseşte pe Lights Out! lansând „EOD”, primul single de pe EP-ul de debut, „Patience”. La jumătatea lunii martie, blogul românesc Babylon Noise alege tânăra trupă clujeană să reprezinte România în cadrul Music Alliance Pact, cu piesa „Origin”, extrasă de pe acelaşi EP.

QUANTUM DRIVE (indie/shoegaze)

Quantum Drive este un proiect muzical iniţiat de Ovidius Măcicăşan (voce, chitară ritmică) şi de H.G. Alex (tobe) în urmă cu aproximativ un an. Iniţial colegi într-o altă trupă clujeană, cei doi cad de comun acord să înceapă un nou proiect, de o factură stilistică mai potrivită capacităţii lor de exprimare. Li se alătură, pe parcurs, Răzvan Tomi, la bas, Raluca Apetria la clape şi Andrei Sîncrăian (chitară armonie). Piesele semnate Quantum Drive au influenţe indie-rock, shoegaze şi 60’s revival, iar printre trupele care şi-au lăsat amprenta asupra stilului lor se numără Deerhunter şi Tame Impala.

4 răspuns la LIGHTS OUT! | lansare „Patience” EP

  1. Pagină pe myspace, ceva au? Sa vedem cum sună înainte să-mi mişc fundul la Pensule şi să plătesc bilet. Lights Out ştiu că a fost pe Babylon Noise o melodie (deşi n-ar strica încă vrreo două), dar ceilalţi?

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress