NIGHTMARES on WAX / Dj Limun / Marwan Dua


NIGHTMARES on WAX
Dj Limun
Marwan Dua
25 Februarie
Club Midi


Nightmares on Wax aka DJ EASE aka „Experimental Sample Expert”, este un DJ / producator originar din UK dar care s-a stabilita la IBiza. Muzica lui este considerata pionierat pentru genul unde s-au lansat artisti precum LFO, Jamie Lidell, Autechre si Aphex Twin. In 1988, el a lansat albumul de debut la Warp şi a castigat notorietate la nivel mondial atat printre fani loiali cat si cunoscatori de muzica buna. In 1991 i-a fiinta Nightmares on Wax prescurtat N.O.W. si lanseaza primul album, in 1995 iese mult aclamatul album „Smokers Delight” care a fost rampa de lansare in industria de muzicala din US; primul album de Hip Hop Chill- Out,Downtempo condimentat cu mult Soul;(la vremea aceea criticii considerau ca albumul indemna la consumul de Marijuana), urmatorul LP a fost „Carboot Soul” care s-a vandut in peste 150 de mii de copii. Din 1991 pana 2009 a scos 7 albume.
Sound-ul N.O.W. poate fi descris ca un amalgam de genuri muzicale: electro-breaks, afro-beat, jazz, funk, trip-hop, dub-reggae, hip hop, amprenta cea mai puternica fiind SOUL-ul.
Puteti sa i ascultati superbele podcast-uri pe www.waxonrecords.com/podcast sau show-ul spatamanal Wax the Box via ibizasonica.com. A colaborat cu artisti celebri: Dj Shadow, Bonobo, De la SOul, Roots Manuva, Scientist, Guts, etc Celebrul ziar „The Times” cita: ” N.O.W. is one of those people who can bottle sunshine”

http://www.youtube.com/watch?v=I5Ei3W6wYE4

http://www.youtube.com/watch?v=aXoIbXGKPrY

http://www.youtube.com/watch?v=Ix5Pjob5jG8

http://www.youtube.com/watch?v=W8MLqYNGKdI

Podcast: http://soundcloud.com/nightmares-on-wax
http://www.waxonrecords.com/podcast/view/podcast-1118-wax-da-box-26th-july-2011-hosted-by-ease-negghead-featuring-bonobo

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress