Onra @ Red Bull Music Academy Cluj


Zvon zilei (care se pare că e pe bune) e că Onra vine la Cluj în cadrul vestitelor session-uri Red Bull Academy. Organizatorii considera Clujul, alături de Bucureşti 2 oraşe hub ale consumului de muzică. Oare să fie adevărat că am luat-o înaintea Timisoarei?! Probabil, judecând după inflaţia de concerte şi festuri ale ultimilor 2 ani. Deci vineri în Shto şi Melody, Onra(FR) acompaniat de Minus(RO):

Red Bull Music Academy 2012 prezintă:
February 10, Cluj-Napoca:
ONRA live!
Workshop Session – Shto Bar, 6 PM // Free admission
Clubnight – Melody Club, 11 PM // 10 lei before 12 AM, 20 lei after.

Cunoscut pentru realease-ul Chinoiseries lansat în 2007, Onra revine la Bucureşti pentru a împărtăşi cu noi experienţa sa de la Red Bull Music Academy de la Barcelona, din 2008. Artistul francez aduce în actualitate sunete descoperite de acesta pe discuri cu muzica veche vietnameză. Release-ul are parte de o continuare numită Chinoiseries pt.2 în 2011, unde Onra îşi extinde sursa de inspiraţie şi către cultura muzicală chineză. Cel mai complet release al lui Onra este „Long Distance”. Foarte posibil să îl auzim la radio, release-ul are pasaje disco, vintage-funk şi hip hop prin colaborări cu nume precum legenda Detroitului T3 (Slum Village) şi Reggie B.

Onra va susţine două workshop-uri în două dintre cele mai importante orase-hub ale muzicii din România: Cluj-Napoca şi Bucureşti. Sesiunile de workshop vor fi deschise publicului interesat şi se vor desfăşura în Shto Bar din Cluj-Napoca, pe 10 februarie, începând cu ora 18:00 şi în Bucureşti în Atelierul de Producţie, pe 11 februarie, începând cu ora 19:00. Atât la Cluj, cât şi la Bucureşti, Onra va fi acompaniat de Minus, fost absolvent al Red Bull Music Academy.

Supporting artists:
Minus
Joint Ventures
Dannilov
Muhaha
Visuals by : Setsuna [ Brain Crew/ Iasi ]

via

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress