de la tata mvg

UPDATE: Am uitat să îl prezint pe Mihai-Vlad Guță, cel care împreună cu Dan Aga a creat slicker.ro:

1. Când ai intrat prima dată pe slicker.ro? Cum ai aflat de noi?

Hmm, prin decembrie 2008. 18 decembrie cred că e data când a mișcat prima oara bebelușul slicker. Inaugurarea oficială a fost la sfârșitul lui mai 2009, când a arătat așa cum doream datorită muncii și talentului lui Daniel Aga și Cameliei Dobrin. Cum am aflat de slicker? Ei, asta e o poveste: m-a lovit dorința de a face un site despre lucruri interesante, design și evenimente prin toamna lui 2008. Vroiam sa-i spun slice.ro, bucati de viață urbană. Și cum cunostințele mele în domeniul online în acel moment erau tare reduse am povestit mai mult cu bunul meu prieten Daniel, în același timp și un foarte de bun webdesigner. Dar slice.ro era vândut altcuiva. Alternativa era slicer, dar, după cum observați, sună foarte tăios și te trimite cu gândul mai degrabă la bucătarie. Hai să strecurăm un K, a zis draguțul de Daniel, și cum nasul meu simte o idee bună de la o poștă, am preluat-o cu viteza acceleratului. Rezultatul îl vedeți astăzi.

2. Cât de des intri pe slicker şi ce speri să găseşti / citeşti?

Intru destul de des pentru că nu folosesc feisbuc sau alte site-uri de evenimente. Dar nu pentru scopul final, pentru că nu prea ies din casă 🙂 Îmi place să vad afișele și ce mai aduc nou băieții ăștia slickeriști.

3. Care e cea mai vie amintire legată de slicker?

Probabil inaugurarea din 2009, când am alergat cu limba scoasă să promovăm evenimentul. Dar a fost și plăcut.

Un critical mass complet ilicit, promovat de noi și cu noi, la care am blocat circulația pe dorobanților.

4. Ce înseamnă ultimii 3 ani de evenimente alternative în Cluj. Care e rolul slicker în acesta nişa / care ar trebui să fie?

Multe localuri noi deschise, mai multe cluburi de calitate. Clujul e orașul meu preferat, îmi place cum crește și din perspectiva evenimentelor alternative.
Rolul slicker: de lider, normal. Îi lipsea până acum o locomotivă, dar cu echipa asta nimic nu-i poate sta în cale.

5. Ce are slicker şi n-au ceilalţi, ce au ceilalţi şi n-are slicker?

Un iQ peste medie la cei care scriu, cel mai bun design de pe nișă, selecția intenționată a evenimentelor promovate, 0 reclame.

Probabil mai mulți vizitatori, mă gândesc, dar îmi place să cred că ai noștri sunt mai frumoși 🙂

2 răspuns la de la tata mvg

  1. Care Critical Mass complet ilicit, primul (mai 2009) sau al doilea (iunie 2010, cel cu afisul cu Matei pe bicicletă)? Am participat la ambele. Primul parcă mi-a plăcut mai mult.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress