3ck

Răspunsurile primite de la colaboratoarea noastră, Larisa Purda:

1. Când ai intrat prima dată pe slicker.ro? Cum ai aflat de noi?

Prima dată am intrat cam acum doi ani, vroiam să ştiu dacă urma un concert OCS în weekendul respectiv sau era doar un zvon. Slicker said yes şi parcă aveau şi concurs.

2. Cât de des intri pe slicker şi ce speri să găseşti / citeşti?

Intru aproape zilnic să postez, mă enervează foarte mult când primim comunicate de presă prost făcute sau cu postere minuscule. Nu mă încântă prea mult evenimentele la care ajunge foarte foarte multă lume aşa că mi-ar plăcea să ne contacteze (contact [la] slicker.ro) şi cei care fac lucruri într-un mod mai subtil (de la teatru la expoziţii, repetiţii etc).

3. Care e cea mai vie amintire legată de slicker?

Când am răsfoit Ceramics Now şi am dat de pagina mare doar pt/cu noi.

4. Ce înseamnă ultimii 3 ani de evenimente alternative în Cluj. Care e rolul slicker în acesta nişa / care ar trebui să fie?

S-au tot schimbate apele printre evenimente şi localuri, acum 2-3 ani erau mai multe concerte în Booha, acu’ un an şi mai multe prin Boiler.. acuma sunt peste tot dar cumva prea amestecat la capitolul stiluri muzicale.
Cred că fiecare vede altceva în slicker. Am prieteni care intră doar pentru articolele socio-eco şi nu neapărat pentru evenimente sau invers, dar ajung să citească şi restul de informaţie de pe site.

5. Ce are slicker şi n-au ceilalţi, ce au ceilalţi şi n-are slicker?

Noi n-avem poze de la concerte cu oameni transpiraţi. Ceilalţi au logo pe orizontală.

La mulţi ani!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress