La multi ani, slicker!

Până la cheful aniversar care va avea loc în Papillon Cafe, sâmbătă 4 februarie, o să postăm o serie de păreri despre acest blog ale unor  foşti sau actuali colaboratori slicker sau a unor oameni care pur și simplu ne urmăresc. Începem cu ggl, primul care mi-a răspuns la mailul cu întrebările de mai jos. Începem cu el pentru că ggl este cel mai activ comentator de pe slicker, personal nu cred că îl cunosc, însă îi mulţumesc pentru că a preluat discuţia despre Roşia Montana din postul ăsta.

1. Când ai intrat prima dată pe slicker.ro? Cum ai aflat de noi?

Acum doi ani? Nu ştiu; verificaţi în arhiva când am pus primul comentariu. De la Dohotaru.

2. Cât de des intri pe slicker şi ce speri să găseşti / citeşti?

Evenimente din Cluj, etc. Cam ce aţi scris şi până acum, aia doresc să găsesc. Mai mult despre teatru, inclusiv ce-i pe la Operă Română & Maghiară, nu doar la Pensule. Mai mult despre concerte care au loc în Cluj, gen Festivalul de Chitară Clasică, programul cu concertele gratuite ce se ţin în fiecare vară în Biserica Reformată Centrală. Nu doar de evenimente de cultură „alternativă”. Nu mă aştept să scrieţi că e Carmen la Operă Romana, dar mă aştept să scrieţi când e ceva de Vişniec, de exemplu, Comunismul povestit bolnavilor mintali.

3. Care e cea mai vie amintire legată de slicker.

Am fost odată la un chef de Rockabilly la Old Bastrad’s Tatoo şi a fost super. Anunțul l-am luat de pe slicker.

4. Ce înseamnă ultimii 3 ani de evenimente alternative în Cluj. Care e rolul slicker în acesta nişa / care ar trebui să fie?

Nu ştiu. Presupun că rolul e să promovaţi ceea ce nu găsesc în 7 seri sau Zile şi Nopţi. Adică evenimente faine de care nu zice nimeni nimic petnru că nu primeşte bani pentru asta?

5. Ce are slicker şi n-au ceilalţi, ce au ceilalţi şi n-are slicker?

Slicker n-are reclame de căcat. Şi dacă o să aibă n-am să-l mai vizitez. Ceilalţi (clujlife.com) au mai multe evenimente printre care şi din alea incredibil de lame, gen „seara fetelor în Janis” sau you name it.

5 răspuns la La multi ani, slicker!

  1. Pe ClujLife gasesti toate evenimentele din oras. Nu conteaza ca-i vorba despre „seara fetelor in janis” sau orice altceva. Important este sa ai de unde alege, de ce te deranjeaza ca apare in calendar?

    Unii sunt generali, altii sunt mai nisati. Fiecare cu gusturile lui. Iar ideea asta cu reclame de căcat… exista adblocker. Sau se pune un fee pentru informatiile de pe site, platesti abonament? Nu cred.

  2. Să scrii sau să intri pe slicker e o grație dincolo de interesele pecuniare. Ma bucur că frecventezi acest club select 🙂

  3. Doar monitorizez ce se scrie despre mine, proiectele mele sau interesele mele. Am dreptul la replica.

    Cat despre acest „club select”… /:)

  4. Touchy touchy. Nu ma deranjeaza seara fetelor in Janis, dar am dreptul la o opinie. Sau doua, sau trei. Mai ales ca mi-a cerut-o cineva. Nu ma asteptam sa publice pe site raspunsurile – daca stiam probabil ca n-ar fi fost atat de agresive.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress