The Freestylers [UK]


BOILER CLUB & INDEPENDENT MUSIC RESISTANCE prezintă

Vineri, 20 ianuari 2012 de la ora 23

warm-up: 3P/ DJ SET
MAIN: THE FREESTYLERS [UK] / DJ SET
afterparty: ALEX CHRONIC / DJ SET

Acces: 15 LEI / 25 LEI AFTER 00:00

https://www.facebook.com/events/213337458752037/

După o carieră de peste 15 ani în care au cucerit cele mai mari festivaluri, cele mai în vogă cluburi şi cele mai importante topuri muzicale, inclusiv legendarul „Top of the Pops” din Marea Britanie, FREESTYLERS au un succes la care unii artişti încă visează. Începând cu 2011, Matt Cantor şi Aston Harvey şi-au acordat toată atenţia asupra muzicii de studio pregătind un adevărat asalt muzical pentru perioada imediat următoare.

După ce au descoperit că au aceeaşi pasiune pentru hip-hop şi electro, Matt şi Aston au început să facă muzică împreună prin anii ’90 şi de atunci au rămas nedespărţiţi. Momentan, cei doi se concentrează pe orice stil variind de la breaks la ragga şi dubstep, reuşind să lanseze un hit exploziv cu fiecare beat.

Release-ul de acum doi ani, ‘Cracks’, a atins 10 milioane de hits pe YouTube, iar EP-ul ‘Frozen’ din 2011 a făcut valuri începând cu primele ore ale lansării.

Agenda celor de la FREESTYLERS pentru anul 2012 se umple cu o viteză ameţitoare cu spectacole la cele mai cool festivaluri şi cluburi de pe glob.

Pregătiţi-vă pentru un show demenţial pe care nu-l veţi uita degrabă!
http://www.freestylersmusic.co.uk/

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress